POSLEDNJI PUN MESEC U 2023: Na nebu se VEČERAS dešava retka pojava, najveće promene osetiće osobe rođene na ova 3 datuma

Poslednji pun Mesec u 2023. godini svim znacima donosi preokret na porodičnom polju, ali i u odnosima sa ženama.

Horoskop
17:54h Autor:
POSLEDNJI PUN MESEC U 2023: Na nebu se VEČERAS dešava retka pojava, najveće promene osetiće osobe rođene na ova 3 datuma
Foto: Ganapathy Kumar/Unsplash

Poslednjeg dana punog Meseca u godini - 27. decembra 2023, na nebu će se formirati aspekt Velikog krsta. Reč je o pojavi kada će Mesec, Sunce i Čvorovi prošlosti i budućnosti u Ovnu i Vagi činiti dve opozicije između sebe. Fokus je na porodičnim pitanjima, nekretninama i odnosima sa ženama.

Za sve nas, pun mesec će doneti moćnu energiju koja će nam pomoći da donesemo važne odluke. Na primer, možete iznenada odlučiti da kupite ili prodate kuću, odselite se od roditelja ili možda čak dobijete papire za premeštaj i spakujete kofere u poslednjim danima 2023. Da biste razumeli šta se sada može manifestovati u vašem životu, setite se šta je počelo u vašem životu 17. jula - tada je bio mlad Mesec u Raku i mogao je da posadi "seme" onoga što će sada niknuti.

Pun Mesec
foto: Shutterstock

U astrologiji, sličan fenomen se dešava između planeta i horoskopskih tačaka koje padaju u znake istog kvadrata - kao što je ovo vreme. Na pun mesec 27. decembra formira se veliki krst u kardinalnim znacima koji su odgovorni za nagle promene i okolnosti koje ispadaju iz vedra neba.

S obzirom da je ovaj put Mesec u znaku Raka, svi događaji će biti vezani za porodicu, nekretnine i odnose sa ženama. Uz to, pun Mesec je uvek trenutak razjašnjenja situacije, kulminacije ili neke vrste raspleta, što znači da će se otkriti sve što vam nije bilo jasno. Imajte na umu da se ovaj Pun Mesec dešava na 5 stepeni sazvežđa, što znači da će najviše uticati na one rođene 26, 27. i 28. juna.

Ako imate prijatelje sa ovim datumom rođenja, budite sigurni da će se u njihovim životima desiti najznačajnije promene.

(Stil / Atma / wday.ru)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs