OVA 3 ZNAKA GOREĆE U PLAMENU STRASTI: Nisu svesni šta ih čeka u januaru 2024. godine, desiće im se NEVEROVATNE STVARI

Tri znaka zodijaka da se pripreme na plamen strasti tokom Januara 2024. godine.

Horoskop
20:34h Autor:
OVA 3 ZNAKA GOREĆE U PLAMENU STRASTI: Nisu svesni šta ih čeka u januaru 2024. godine, desiće im se NEVEROVATNE STVARI
Ljubavni horoskop za januar 2024, Foto: Shutterstock

Nova godina otvoriće vrata ljubavi za 3 horoskopska znaka. Dok se nekima smeše susreti sa novom i apsolutno nepoznatom osobom, jedan znak će ponovno susresti osobu iz prošlosti i započeti romansu.

Ako ste slobodni i spremni za ljubav, otvorite se novim mogućnostima koje vam Svemir šalje, jer moguće je da ćete sresti svoju srodnu dušu, prenosi SD.rs

Par, Ljubav
foto: Shutterstock

Ova bi 3 horoskopska znaka mogla da dožive promenu na ljubavnom polju:

1. LAV

Tokom januara, Lavovi bi mogli da budu iznenađeni neočekivanom hemijom koju će osetiti sa osobom koju tek upoznaju, a povezana je sa njihovim širim poslovnim krugom.

Doživeće trenutke duboke povezanosti i strasti koja će ih inspirisati da se otvore prema novim ljubavnim mogućnostima.

Moguće je da odnos neće prerasti u nešto više od avanture, ali svejedno će uživati u svakom trenutku koji provedu sa ovom neočekivanom osobom koja će ulepšati njihov početak godine.

Kafa, Posao
foto: Shutterstock

2. STRELAC

Strelčevi bi tokom januara mogli da privuku pažnju nekoga iz svog društvenog kruga i otkriju koliko zajedničkih interesa dele sa 'neznancem'.

Očekuje ih dinamična i uzbudljiva situacija koja bi mogla da rezultira dubokom povezanošću ili otvaranjem novih mogućnosti za romantični odnos.

Moguće je kako će ovu osobu u njihov život dovesti poznanik koji ih dobro poznaje, a ljubavna hemija će biti itekako vidljiva.

Ljubav, Par
foto: Shutterstock

3. JARAC

Jarčevim predstoji susret sa nekim iz prošlosti. Ponovni susret će iznedriti osećanja koje su dugo potiskivali i pružiti im priliku za obnovu veze. Iako ova veza u prošlosti možda nije bila toliko snažna, zapravo samo tada nije bio pravi trenutak za taj odnos.

S vremenskim odmakom, obe su osobe rasle i razvijale se pa je prava šteta ne dati šansu ljubavi. Ovaj susret čak bi mogao da donese razmatranje zajedničke budućnosti.

(Stil/SD)

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs