VODOLIJA - VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2024: Sve se vrti oko posla i para, a zbog 1 stvari će poludeti od sreće

Vodolije, pripremite se za kosmičku vožnju 2024. Svemir je pripremio zadivljujuću postavu samo za vas.

Horoskop
22:13h Autor:
VODOLIJA - VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2024: Sve se vrti oko posla i para, a zbog 1 stvari će poludeti od sreće
Anđelina džoli, Foto: Stefani Reynolds / AFP / Profimedia

Pripremite se za avanturu koja obećava lični i profesionalni rast. Saturn je na vas bacio oko, gurajući vas da napredujete u karijeri. Nemojte se plašiti da težite tim ambicioznim ciljevima. Ali nije sve u poslu – Jupiterov razigrani uticaj učiniće vaš društveni život dinamičnim.

Čekaju vas novi prijatelji, uzbudljive veze i nezaboravni trenuci. Pomno slušajte svoj unutašrnji glas jer će vas voditi kroz teške odluke i neistražena područja. Romantika takođe mami, jer će Uran naelektrisati vaš ljubavni život. Očekujte divna iznenađenja u carstvu srca. Međutim, zapamtite da je čak i superjunacima potreban odmor. Ne zaboravite da napunite baterije i brinete o sebi. Uravnotežen pristup će vas održati u najboljem izdanju. Dakle, 2024. je vaša godina za stvaranje talasa, prihvatanje promena i plesanje u sopstvenom ritmu. Pripremite se da obojite svet svojim jedinstvenim nijansama i dopustite da vaša zvezda zasija najjače.

Devojka, Sunce, Leto, Lepotica, Lepa Devojka, Fina Devojka, Kulturna Devojka, Naočare Za
foto: Shutterstock

Vreme je za zaradu, kretanje i promene na ljubavnom planu

Nadolazeća 2024. godina značajna je jer njen broj 8 u sistemu tarota označava prepreke kroz koje osoba mora da proše kako bi upoznala sebe i svoju snagu, talente i istinsku strast u životu. To znači da će otpor prema sopstvenoj prirodi i pokušaji da se, poput Lava, drže u kavezu, loše uticati na zdravlje (naročito na glasne žice ) i finansijske tokove.

Što se tiče glavnog astrološkog trenda, on je diktiran položajem karmičkih čvorova u znakovima Ovan-Vaga, što nam daje dva koridora pomračenja: od 25. marta do 8. aprila i od 18. septembra do 17. oktobra. Zanimljivo je da u jesen pomračenja počinju glatko da prelaze u znakove Device i Riba, pa Svemir počinje da menja živote predstavnika ovih sazvežđa, osim Ovna i Vage.

Za Vodolije će se pomarčenja dogoditi u sektoru obrazovanja i putovanja, te blogovanja. To sugeriše da možete postati puno društveniji i tokom ove godine ne samo da možete da počnete da koristite društvene mreže, već možete i potpuno bazirate svoj rad na njima.

A od septembra 2024. to će početi da utiče na vašu zaradu, što će vam doneti povećanje finansija i samopoštovanja.

lepa zena, nausnice
foto: Shutterstock

Pomračenje od 25. marta do 8. aprila

Prolećni koridor pomračenja odvijaće se u vašim sektorima učenja i putovanja, što ukazuje na nagli dolazak mlađe i naprednije generacije u vaš život. Generalno, ovo proleće će biti bogato širenjem vašeg okruženja, ali to je verovatnije zbog vaših novih hobija i potrebe da ažurirate svoje lične veštine.

Verovatno ćete doživeti promene po pitanju obrazovanja i sudskih sporova – 25. marta doći će do pomračenja i punog Meseca u Vagi, što će okončati pitanje koje je moglo sazreti 14. oktobra 2023. godine. Ako ste započeli obuku, tada ćete do 25. marta dobiti rezultat ove edukacije (diploma, sertifikat, početak prakse).

No, mladi Mesec i pomračenje u Ovnu 8. aprila odvijaće se upravo u sektoru vaših veština i blogovanja – možete početi da pričate o svom znanju, podeliti svoje iskustvo s mlađom ekipom ili ući u novu sredinu u kojoj će vaše znanje biti korisno.

Dispozitori oba pomračenja biće u vašem finansijskom sektoru, što znači da ćete zahvaljujući prolećnom koridoru svoju zaradu učiniti i službenom i solidnijom.

Veliki Stelijum u Biku

Od najvažnijih pozitivnih strana 2024. možemo očekivati ​​Veliki finansijski stelijum u Biku koji će se dogoditi u aprilu i maju zahvaljujući skupu planeta predvođenom Jupiterom, glavnim ‘Dedom Mrazom’ u astrologiji.

Za Vodoliju, planetarni klaster će se odvijati u vašem sektoru nekretnina, što može da promeni vaše mesto stanovanja, a najverovatnije ćete vi biti ti koji ćete to inicirati i postići odlične rezultate. Možda ćete iznenada da se preselite u inostranstvo ili u stan koji će biti višestruko bolji od vašeg prethodnog.

Stelijum Bika generalno se povezuje s poslovima vašeg doma i porodice, a Jupiter u vašoj karti vlada sektorom prijatelja – možda ćete da se preselite negde na poziv prijatelja ili neke grupe ljudi.

U aprilu i maju biće tu i Venera koja je nadležna za vaš sektor spoljašnjih i pravnih poslova – možete pobediti na sudu i dobiti stan.

žena, lepa žena, naočare
foto: Shutterstock

Aspekat milionera u junu

No od 1. do 8. juna na nebu će se formirati milionski aspekat između finansijskih planeta Plutona i Jupitera, što će Vodovlijama doneti prilike.

Štaviše, događaj će biti vezan upravo za vas, jer će planeta transformacije biti u vašem znaku i aspektovan Jupiterom iz sektora ličnih poslova. Možete dobiti mnogo sredstava od uticajne osobe, što će uveliko proširiti vaš projekat i doneti vam više novca.

Međutim, za Vodolije koji nisu zauzeti svojom karijerom, aspekat može doneti trudnoću, ali tada sa sigurnošću možemo reći da će vam rođenje ovog deteta doneti ogroman porast prihoda. Ili će vaše buduće dete generalno biti prilično bogata osoba.

Merkur retrogradan u sektoru odnosa

Od 5. do 28. avgusta Merkur će biti retrogradan u vašem sektoru ljubavi i braka, nagoveštavajući preispitivanje vašeg partnerstva i povratak bivših. U braku to znači potpisivanje nekih pravnih dokumenata (na primer, ugovor o podeli imovine ili sklapanje ugovora o otvaranju porodičnog posla).

Ako ste slobodni, očekujte pozive i pisma bivših obožavatelja, kolega i klijenata. Primetićete da će ceo avgust biti povezan s nostalgijom za prošlim vremenima.

Pomračenja od 18. septembra do 2. oktobra

Vaš život počinje da se menja po pitanju finansija i novčanih obaveza, možda po prvi put razmišljate o tome da želite ozbiljno i odgovorno da potrošite novac. Stvar je u tome da se od marta 2023. godine Saturn kreće kroz vašu kuću novca, a 18. septembra dogodiće se prvi pun Mesec i pomračenje u konjunkciji s njim.

Odnosno, zaokružićete ciklus primanja, ali očito radi neke ozbiljnije plate negde drugde. Takođe, 18. septembra možete da preuzmete novu finansijsku obavezu, na primer, počećete da brinete o svom ocu ili drugom starijem rođaku.

Mladi Mesec i pomračenje u Vagi 2. oktobra mogu vam doneti nova saznanja, ali će nositi dašak prošlosti, jer će se dogoditi u konjunkciji s čvorom prošlosti i Lilith. Usput, obuka može biti povezana s temama bliskim magiji ili nečim povezanim s međunarodnim odnosima. Takođe, trening može biti vezan uz temu odnosa među ljudima i ljubavi.

Vodolija, Horoskop
foto: Shutterstock

Direktan Pluton celu godinu se trudi da promeni vašu karijeru i izgled

Vladar vašeg sektora životnih ciljeva, Pluton, činiće kao da ćete cele godine napraviti tri koraka napred pa korak nazad. Sada shvatate da je vreme za promenu profesije i imidža i to postaje sve ozbiljnije – ali uvek vas nešto usporava.

Od 22. februara do 3. septembra 2024. Pluton će se kretati kroz sektor izgleda i vi ćete doći do izražaja, osetiti svoju snagu i priliku da budete uticajna osoba. A od 3. septembra, čini se da se vraćate unazad, odlučujući da rešite neke probleme s prošlošću.

Do 20. novembra vaše sumnje potpuno će se raspršiti – tada ćete doneti sudbonosnu odluku koja se odnosi na vaš imidž i karijeru. I više vas niko neće zaustaviti, krenućete prema uspehu, piše Atma.hr.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs