ŠKORPIJA - VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2024: Zaljubiće se kao nikad u životu, a 1 stvar je presudna za NEVEROVATAN USPEH

Škorpije, pogledajte šta su vam zvezde pripremile za 2024. godinu na polju ljubavi, sreću i zdravlja.

Horoskop
01:58h Autor:
ŠKORPIJA - VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2024: Zaljubiće se kao nikad u životu, a 1 stvar je presudna za NEVEROVATAN USPEH
Godišnji horoskop za Škorpiju za 2024, Foto: Shutterstock

Osnovne tendencije po pitanju astrologije diktirane su položajem karmičkih čvorova u znacima Ovan-Vaga, što donosi dva koridora pomračenja: od 25. marta do 8. aprila i od 18. septembra do 17. oktobra 2024. godine. Predstojeća godina je veoma značajna za Škorpije, jer će spoznati istinsku strast u životu. Međutim, pre toga moraju da prevaziđu važne prepreke koje im donosi broj 8 u sistemu Tarota.

Zanimljivo je da u jesen pomračenja počinju nesmetano da prelaze u znake Device i Ribe, pa Univerzum počinje da menja živote predstavnika ovih sazvežđa, pored Ovna i Vage.

Za Škorpije, pomračenja u Ovnu i Vagi će nastaviti da utiču pozitivno na vaš životni stil i radnu rutinu, menjajući vaše okruženje i dodajući vam nove odgovornosti. Ipak, od septembra ćete definitivno osetiti da energije počinju da se menjaju — pomračenja na osi Riba i Device u narednih 18 meseci (počev od 18.09.2024) "imaće posla" na temu ljubavi. Možda ćete pronaći ljubav o kojoj ste mogli samo da slušate od starijih, jer će biti tradicionalna i imati neverovatnu dubinu i strahopoštovanje koje je moguće među ljudima koji su u veoma ozbiljnoj duhovnoj vezi. Ovo je čista i jaka ljubav — ovo se nikada nije dogodilo u vašem životu!

Par, Ljubav
foto: Shutterstock

Pomračenja od 25. marta do 8. aprila

Prolećni koridor pomračenja će se odvijati u vašim sektorima rada i putovanja, kao i zdravlja. Zapravo, svi događaji će seodnositi na poboljšanje vašeg životnog stila – od navika u ishrani do dnevnog rasporeda. Uopšte, prema pomračenjima u ovim kućama, često postoje periodi kada čovek treba da se pregleda kako bi ne samo poboljšao zdravlje tela, već i ojačao svoje psihičko stanje. Stoga, ako već duže vreme razmišljate o terapiji kod psihologa, 2024. godine će ona biti efikasnija nego ikada.

Verovatno ćete doživeti promenu u zdravstvenim problemima ili vas čeka neka vrsta dugog putovanja — 25. marta će biti pomračenje i pun Mesec u Vagi, što će staviti tačku na pitanje koje je moglo sazreti 14. oktobra. , 2023. Vladarka pomračenja, Venera, biće u znaku Riba, vašoj kući ljubavi i trudnoće. Možete očekivati i da ćete upoznati novu osobu u svom životu i (ako ste u vezi) da zatrudnite.

Pomračenje i mlad Mesec u Ovnu 8. aprila dogodiće se u vašem zdravstvenom i radnom sektoru, što bi mogao biti početak novog ciklusa na poslu. Na primer, pridružićete se novom timu ili će vam se promeniti raspored rada. Možda ćete imati i novog doktora koji će promeniti vaše navike u ishrani i vežbanju.

Veliki stelijum u Biku

Od najvažnijih pozitivnih događaja 2024. godine možemo očekivati Veliki finansijski stelijum u Biku, koji će se održati u aprilu i maju, zahvaljujući skupu planeta na čelu sa Jupiterom. Za Škorpije će se u vašem sektoru veza odigrati klaster planeta, što može doneti fenomenalan ljubavni događaj: iznenadno poznanstvo sa partnerom (naročito u maju 2024.), koje će doneti nezaboravne emocije – takvu ljubav definitivno niste imali.

Ako ste u vezi, ona se može razviti do tačke braka, trudnoće ili razvoda. Činjenica je da će Jupiter biti u konjunkciji sa Uranom, što može ili iznenada doneti ljubav ili šokirati romansu. Na primer, neka tajna vezana za vašu vezu će izaći na videlo.

Aspekt milionera u junu

Od 1. do 8. juna na nebu će se formirati milionerski aspekt između finansijske planete Plutona i Jupitera, što će doneti prilike za Škorpije. Štaviše, događaj će biti vezan za vašu nekretninu i velike porodične finansije — možete prodati ili kupiti stan, uložiti u izgradnju kuće ili naslediti imovinu. U svakom slučaju, sam taj proces može trajati do proleća 2025. godine, iako će biti vrlo povoljan.

Od 25. maja Jupiter ulazi u vaš sektor velikih investicija i partnerskog kapitala, što može doneti povećanje prihoda vašeg supružnika. Njegova investicija može doneti ozbiljno povećanje vašeg budžeta, ili će prodati neki stan i uložiti u porodične nekretnine.

Žena, Devojka, Jesen
foto: Shutterstock

Retrogradni Merkur u sektoru karijere

Od 5. do 28. avgusta Merkur će biti retrogradan u vašem sektoru karijere i statusa. To znači da ćete preispitati svoje ciljeve u profesiji, a možda ćete se vratiti i na posao sa svojim starim menadžerom. Generalno, ovo je odličan period za početak pregovora sa menadžmentom.

Što se tiče Škorpija koje ne grade karijeru, vašem partneru ili roditelju mogu se desiti važni događaji. Imaće niz premišljanja u poslu i profesiji, vraćajući se na staru poziciju.

Pomračenja od 18. septembra do 2. oktobra

Vaš život počinje da se menja po pitanju emotivne veze i ljubavi, jer od 18. septembra počinje 18-mesečni period pomračenja na osi ljubavi i dece. Ovo vam može doneti upoznavanje osobe iz snova, trudnoću i neverovatno snažno uranjanje u emocije.

Stvar je u tome što imate Saturn u sektoru sreće — kao da ćete postati zreliji po pitanju onoga što vam donosi sreću i dubinu osećanja. To je vrsta ljubavi koja se dešava samo sa posebnim ljudima — osetljivim, punim razumevanja i zrelim. Verovatno je da tokom pomračenja 18. septembra u Ribama, ako ste žena Škorpija, možete sresti muškarca najmanje 7 godina starijeg od vas i sa njim se može pojaviti veza o kojoj ste sanjali od detinjstva.

Mlad Mesec i pomračenje u Vagi 2. oktobra mogu vam doneti misteriju u vašoj romansi, a vi ćete biti ti koji će odlučiti da sve to sačuvate u tajnosti. U trenutku pomračenja, Mesec i Sunce će biti u konjunkciji sa Lilit — biće nešto zabranjeno u toj vezi, ali ona će vam dati taj talas emocija koji nikada niste imali. Venera će biti u vašem znaku – uživaćete u neverovatnim intimnim iskustvima, jer će vam Venera dati povećanje samopoštovanja i poverenja u svoju lepotu.

Direktan Pluton

On kao da cele godine pokušava da promeni vaš porodični život! Čini se da vaš vladar Pluton čini tri koraka napred i jedan korak unazad tokom cele godine. Čini se da ste spremni za promene, ali do jeseni počinjete da sumnjate u njih zbog snažnog emotivnog pritiska. Od 22. februara do 3. septembra Pluton će se kretati kroz stambeni i porodični sektor, menjajući vaš stil života, mesto stanovanja, pa čak i odnose u vašoj porodici. Od 3. septembra kao da se vraćate nazad, odlučujete da finalizujete neka pitanja u odnosima sa rođacima i dokumentima, a takođe pokušavate da uspostavite neke veze.

Vaše sumnje će se potpuno raspršiti do 20. novembra — tada ćete doneti sudbonosnu odluku vezanu i za stanovanje i za odnose u paru. Moguće je da će vas partner na ovim datumima zaprositi.

(Stil / Glossy)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs