VAGA - VELIKI HOROSKOP ZA 2024. GODINU: Na poslu ih čeka unapređenje i uspeh, a na ljubavnom polju nešto neočekivano

Vage, ova godina vam donosi preokret na polju ljubavi, posla i novca

Horoskop
22:21h Autor:
VAGA - VELIKI HOROSKOP ZA 2024. GODINU: Na poslu ih čeka unapređenje i uspeh, a na ljubavnom polju nešto neočekivano
Monika Beluči, Foto: Profimedia

Godišnji horoskop za 2024. godinu Vagama najavljuje prisustvo vladara znaka, Venere, koja osvetljava pregršt prilika za ispunjenje i uspeh.

POSAO I NOVAC

Pred vama je godina koja zahteva racionalizaciju i strateško razmišljanje. Naginjat ćete ravnoteži i truditi ćete se ostvariti je u ovom aspektu života. To je izvrstan period za vas jer dosadašnje iskustvo ispoljilo je mnoštvo lekcija koje sada, napokon možete primeniti. Važno je ostati dosledan i nastaviti se kretati prema ostvarenju cilja. Prihvatite dobronamerne savete, ali se i sami kvalitetno informirajte i nastavite ulagati u vlastito znanje. Nije reč o instinktima, već čvrstim temeljima na kojima treba graditi.

Saturn baca svoju senku na vas i ponekad vam otežava finansije, ali vi znate kako je odricanje i zaustavljanje te analiziranje situacije odgovor na izlazak iz nje. Ne žurite s odlukama i prisjetite se kako vaša empatija ne nameće pražnjenje džepova kako biste pomogli drugima. Postoje i drugi načini za to. U karijeri će vam iznimno pomoći vaše diplomatske veštine i čista komunikacija koju ćete, uz prisutnost Venere, još jače iskoristiti. Ulivate poverenje i znate se izvući iz svakog problema, upravo zbog toga što znate postići ravnotežu. Nastavite u tom smeru i ne dajte se smesti.

lepa zena, nausnice
foto: Shutterstock

LJUBAV I PORODICA

Porodični odnosi biće ispunjeni trenucima za pamćenje. Znaćete pronaći sreću u svakoj sitnici i uživati u društvu najbližih. Onima koji tek razmišljaju o osnivanju vlastite porodične jedinice, Zvezde će biti posebno naklonjene, a neke bi mogle i prijatno iznenaditi. Ljubav je, dragi Vage, za vas ove godine svuda pa i kako se kaže "u vazduhu".

Devojka, Žena, Kuća, Lepotica
foto: Shutterstock

Bićete šarmantni i delovati celovito, kao formirana, etablirana osoba, što će biti posebno privlačno. Dopustite sebi slobodu i ako ste u partnerskim odnosima, začinite ih putovanjima ili delovanjem u skladu s onim što vas oboje privlači. Ne bojte se otkriti neke nove strane u sebi i u partneru. Mogli biste doživeti renesansu. Pripazite ipak na period retrogradnog Merkura, jer tada treba da budete hladne glave i ne činite ishitrene postupke. U tom trenutku suzdržite se od reakcija koje biste bespotrebno mogli zažaliti.

ZDRAVLJE

Ovo je idealan period za revitalizaciju i otkrivanje novih načina brige o vlastitom umu i telu. Budite spremni otkriti nove forme terapije i prepustiti se njihovim blagodetima. Nikada nije kasno za istraživanje rekreacije kojom se ranije niste bavili. Naprotiv, vaša težnja blagostanju ove godine poziva vas da to i učinite i dovedete se u formu kakvu ste uvek želeli, a odlagali.

Stil/Sensa.story.hr

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs