HOROSKOP ZA 25. DECEMBAR: Njih čeka najbolji dan IKAD, dok Bik mora da se suoči sa prošlošću, a Lav će napraviti BUM

Dnevni horoskop za 25. decembar kaže kako Ribe uživaju u ljubavi, dok Lavovi ne smeju da se suzdržavaju

Horoskop
Autor:
HOROSKOP ZA 25. DECEMBAR: Njih čeka najbolji dan IKAD, dok Bik mora da se suoči sa prošlošću, a Lav će napraviti BUM
Horoskop za 25 decembar 2023 godinu, Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Današnji poslovni dan mogla bi da vam poremete neka iznenadna skraćenja rokova ili promene poslovnog dogovora. Biće potrebno da se dodatno angažujete kako bi sve na vreme postigli.

Ljubav: Smanjite bespotrebne tenzije i provokacije, i odmah ćete se mnogo bolje osećati.

Zdravlje: Čuvajte se sitnih fizičkih povreda.

Bik

Posao: Ukoliko je nešto od zaostalih obaveza i papirologije zaostalo, potrudite se da to završite na vreme i korektno.

Ljubav: Moguća pojava stare simpatije ili osobe iz vaše ljubavne prošlosti. Na finoj konverzaciji bi trebalo i da se završi.

Zdravlje: Hronične tegobe.

Blizanci

Posao: Angažujte se maksimalno u poslovnim dogovorima i kontaktima. Nećete imati rezultate u istom trenutku, ali ćete bitno ubrzati tokove stvari.

Ljubav: Slobodni pripadnici ovog sazvežđa imaće više prilika za flert i uživanje u novim poznanstvima. Opustite se, smejte se i širite pozitivnu energiju.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Iako vam na samom startu nešto od zaostalih obaveza iz prošlosti bude zadavalo probleme, uspećete sve da raščistite.

Ljubav: Mogli biste dragu osobu da iznenadite nekim finim znakom pažnje. Dan je povoljan za sve vrste ljubavnog angažovanja.

Zdravlje: Budite umereni u svemu.

Lav

Posao: Pojačano angažovanje očekuje Lavove od samog starta. Budite fokusirani maksimalno i pokušajte da izbegnete moguća kašnjenja a samim tim i greške.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni, pustite da vam se dešavaju lepe stvari, ne kočite sebe i ne isključujte iz nekih potencijalno lepih emotivnih priča.

Zdravlje: Odlično.

Devica

Posao: Umesto da se žalite na brojne obaveze i na saradnike, najbolje će biti da se nekako izolujete i posvetite svojim primarnim obavezama. Tako ćete prvenstveno sebe poštedeti bespotrebnog nerviranja.

Ljubav: Potencijalnih simpatija ima na vašem ljubavnom horizontu, samo je pitanje procene trenutka kada je najbolje da krenete u konkretnu akciju.

Zdravlje: Potrebna vam je psihofizička relaksacija.

Vaga

Posao: Solidan dan je pred Vagama da se bez nekih većih poteškoća izbore sa mogućim eventualnim zastojima tehničke prirode.

Ljubav: Moguće je novo interesantno poznanstvo ukoliko negde izađete sa prijateljima i budete u većem društvu.

Zdravlje: Moguća napetost, nervoza.

Škorpija

Posao: Vrlo dobar radni dan je pred Škorpijama, sve će se pokrenuti nešto čak i mnogo brže od onoga što ste vi mislili i planirali.

Ljubav: Uglavnom biste mogli biti preokupirani poslovnim aktivnostima planovima, ipak, potrudite se da date sebi i malo oduška i opustite se.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Pred Strelčevima se otvaraju i neke nove poslovne ponude, idete ka Novoj godini prepuni entuzijazma.

Ljubav: Potrudite se da ne menjate naglo planove kako ćete provesti vreme, jer će biti kontraproduktivno.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Jarac

Posao: Jarčevi imaju vrlo dobre predispozicije da danas otpočnu neke važne poslovne pregovore sa vrlo uticajnim osobama. Samo napred.

Ljubav: Vrlo dobro raspoloženje trebalo bi da vas prati tokom celog dana. Pokušajte da deo prenesete i na partnerske odnose.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Vodolije, ovaj dan vam donosi mogućnost da se povežete sa drugima, da pokrenete neke jače poslovne komunikacije i kontakte.

Ljubav: Dosta pažnje i posvećenosti možete da očekujete od vaše drage osobe. Bilo bi lepo da uzvratite istom merom.

Zdravlje: Čuvajte se bakterijskih infekcija.

Ribe

Posao: Iako će vam biti potrebno dosta truda tokom ovog dana na poslovnom planu, bićete u situaciji da nametnete nove načine rada u uvedete i neke nove tehnologije.

Ljubav: Nema prepreka na vašem ljubavnom planu, posebno ukoliko planirate da aktuelan odnos još više ojačate i podignete na viši nivo. Uživajte u svakom zajedničkom trenutku.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs