DAME ROĐENE U OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA SU KAO STVORENE ZA LUKSUZ: Za njih život na "visokoj nozi" predstavlja neophodnost

Žene rođene u ova tri horoskopska znaka su predodređene za luksuz, ukoliko ga same ne steknu pronaćiće imućnog partnera.

Horoskop
Autor:
DAME ROĐENE U OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA SU KAO STVORENE ZA LUKSUZ: Za njih život na "visokoj nozi" predstavlja neophodnost
Foto: Ilustracija / Shutterstock

Ukoliko govorimo o horoskopskim znacima koji se često povezuju s luksuzom, astrolozi tvrde da ONI prosto imaju afinitete prema luksuznim stvarima.

Ako se sami ne obogate u potrazi su za takvim partnerima ali nikada ne odustaju od željenog komfora.

Žena, Posao
foto: Shutterstock

1. Bik

Mnogi Bikovi, pod uticajem Venere, razvijaju tako istančan ukus da im luksuz postaje neophodnost, koji im stvara osećaj sigurnosti, stabilnosti i udobnosti.

Međutim, vredni Bikovi znaju kako da pravilno upravljaju svojim novcem i ne dozvoljavaju sebi nepotrebno trošenje. Najčešće uspevaju da se i sami obogate, a ako ne, ulaze u brak koji će im doneti luksuz i sve o čemu maštaju.

Nakit, Luksuz
foto: Thinkstock

2. Škorpija

Škorpija je takođe u potrazi za životom sa potpunom udobnošću, koji može postići uz pomoć urođenog talenta za investiranje ili bogatog partnera.

Zahvaljujući svojoj moćnoj energiji, Škorpija će moći da ostvari i svoje najskrivenije želje.

Žena, Bračni par
foto: Shutterstock

Lav

Lavovi zahtevaju poštovanje i pažnju od svih. Njihova energija je ono čega se svaka osoba seća i zbog čega se drugi ljudi klanjaju pred njima.

Postizanje i održavanje takve društvene reputacije često zahteva značajne finansijske troškove, pa Lavovi moraju da potroše mnogo novca na skupu odeću, poklone i luksuzne večere.

(Stil/Glassrpske)

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs