HOROSKOP ZA 13. DECEMBAR: Blizancima sve ide od ruke, Vagu zavodi neko poseban, a NJIMA će stići VELIKI NOVAC

Dnevni horoskop za 13. decembar kaže kako Bik planira neki flert, dok Ribe uživaju u životu

Horoskop
Autor:
HOROSKOP ZA 13. DECEMBAR: Blizancima sve ide od ruke, Vagu zavodi neko poseban, a NJIMA će stići VELIKI NOVAC
Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Dolazi vreme za razrešenje raznih nedoumica i pitanja koja su vas opterećivala. Pred vama su dani dobrih dogovora, saradnji koje su u povoju, ali koje obećavaju stabilnost, trajnost i kvalitet.

Ljubav: Slobodni bi mogli da upoznaju novu zanimljivu osobu koja je na neki način vezana za inostranstvo ili putovanja.

Zdravlje: Prokontrolišite krvni pritisak.

Bik

Posao: Neke greške možete ispraviti u hodu, jedino što je potrebno jeste da budete strpljivi i korektni u dogovorima i kontaktima sa onima koji su vam poslovno važni. Ne požurujte ništa.

Ljubav: Nije isključeno iznenadno novo poznanstvo, pa eto prilike flert i uživanje u opuštenoj atmosferi.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Blizanci

Posao: Praktično ništa ne bi trebalo da vam pada teško, bilo da je reč o već isplaniranim aktivnostima, ili da se pojave dodatne obaveze, biće energije sasvim dovoljno za sve.

Ljubav: Moguće su ozbiljnije nesuglasice. Pokušajte strpljenjem i staloženošću da ih izbegnete

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije kože.

Rak

Posao: Uspećete da završite sa svim poslovnim obavezama, ali i da pokrenete neki novi projekat, dogovor ili saradnju.

Ljubav: Moguće novo poznanstvo sa vrlo harizmatičnom, odmerenom osobom iz poslovnog okruženja. Ne propustite priliku za fini razgovor i bolje upoznavanje.

Zdravlje: Dovoljno se odmarajte, relaksirajte.

Lav

Posao: Teško je da ćete bilo šta moći da promenite ili da izvedete na brzinu, pa odustanite od ovakvog modela ponašanja.

Ljubav: Slobodni Lavovi, pustite da vam se dešavaju lepe stvari. Opustite se i uživajte maksimalno.

Zdravlje: Čuvajte bubrege.

Devica

Posao: Nadređeni će biti zadovoljni novim tokovima kretanja poslovnih procesa, vi se trudite da vam ništa ne promakne, da sve držite pod kontrolom.

Ljubav: Slobodne Device, poznanstvo preko prijatelja, društvenih mreža, na nekom okupljanju ili prilikom izlaska je izvesno. Uživajte.

Zdravlje: Izbegavajte nagle pokrete.

Vaga

Posao: Hrabro napred, samo se nemojte previše nervirati ukoliko naiđu situacija – dve u kojima će biti neophodno sačekati i ponoviti neke trivijalne poteze.

Ljubav: Nemojte preispitivati i izvlačiti neka ozbiljnija pitanja na dnevni red, više biste trebali da se usmerite na zadovoljstvo i zabavu

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Pored svih pozitivnih mogućnosti, fokus vam neće biti jača strana, pa dodatno morate biti skoncentrisani i organizovani, jer vam neke stvari mogu promaći.

Ljubav: Nema razloga da budete negativno raspoloženi prema dragoj osobi, uz malo dobre volje sve nesuglasice se lakše reše.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

Strelac

Posao: Nesporazumi i manji verbalni sukobi sa osobama iz bliskog poslovnog okruženja mogu zakomplikovati realizaciju dogovorenih planova. Imaćete dovoljno energije da sve to dovedete u red i nametnete sebe i svoje stavove.

Ljubav: Sve vaše ljubavne aktivnosti danas bi valjalo da budu usmerene ka dragoj osobi, ali bez velikih očekivanja i forsiranja krupnih odluka. Uživanje treba da vam bude prioritet.

Zdravlje: Stres, napetost.

Jarac

Posao: Vreme radi za vas, pa bez obzira na moguća nerviranja zbog (ne)logičnih izmena, sve kockice dolaze na svoje mesto i sve ćete rešiti na najbolji način.

Ljubav: Komunikacija sa novom osobom na vašem ljubavnom putu teče dobro, a za očekivati je i da produbite teme. U svakom slučaju, opustite se i uživajte.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Vodolija

Posao: Ukoliko budete istrajavali i čvrsto se držali načela koje ste sebi postavili, imate šanse da vrlo uspešno sve realizujete.

Ljubav: Bilo da želite samo zabavu ili prolaznu avanturu, ili ste pak ozbiljno zainteresovani za nekog, sve opcije su u igri.

Zdravlje: Odlično.

Ribe

Posao: Današnji poslovni dan mogla bi da vam poremete neka iznenadna skraćenja rokova ili promene poslovnog dogovora. Ni osobe sa kojima budete dolazili u kontakt neće biti u potpunosti otvorene i iskrene i ne oslanjajte se na njihova obećanja.

Ljubav: Slobodni pripadnici ovog sazvežđa imaće više prilika za flert i uživanje u novim poznanstvima. Opustite se, smejte se i širite pozitivnu energiju.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs