13.12 POČINJE RETROGRADNI MERKUR KOJI ĆE DA TRAJE SVE DO 2. JANUARA: U ovom periodnu, ni za živu glavu NE RADITE OVO

Poslednji mlad Mesec za ovu godinu počinje tačno istog dana kada i početak retrogradnog Merkura, a tada će svašta da se desi

Horoskop
Autor:
13.12 POČINJE RETROGRADNI MERKUR KOJI ĆE DA TRAJE SVE DO 2. JANUARA: U ovom periodnu, ni za živu glavu NE RADITE OVO
Foto: Shuterstock

Mlad Mesec nastupa 13. decembra, isti dan kada počinje retrogradni period Merkura. Ovo je veoma moćan karmički koktel i ako ne vodite računa o sebi, možete da upropastite život.

Retrogradni Merkur će da traje sve do 2. januara, te je važno da tokom ovih dana lepo analizirate sve oko sebe, te ako nešto krene po zlu, jednostavno pustite da propadne, jer ne vredi da se spašava.

Veoma je važno da ovaj period koji sledi obratite pažnju na sebe. To će vam pomoći da u Novu 2024. godinu uđete dostojanstveno, smireno, svesno, odmereno.

Ovaj period, od 13. 12 do kraja godine iskoristite za čišćenje prostora: izbacite smeće, sve što vas nervira ili vam remeti mir - uklonite iz svog života.

Ako sebe ne stavite na prvo mesto, rizikujete da čitava sledeća godina počne loše. Neka vas retrogradni Merkur nauči tome da se borite za sebe, pa makar i protiv ljudi koji se predstavljaju kao dobrodušni, a u stvari su teški manipulatori.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs