HOROSKOP ZA 7. DECEMBAR: Lav zavodi TUĐU ŽENU, dok Devica smišlja plan osvete, a NJIH čeka VELIKO IZNENAĐENJE

Dnevni horoskop za 7. decembar kaže kako Bik ima dobre ljubavne prilike, dok Rak uživa maksimalno u životu

Horoskop
Autor:
HOROSKOP ZA 7. DECEMBAR: Lav zavodi TUĐU ŽENU, dok Devica smišlja plan osvete, a NJIH čeka VELIKO IZNENAĐENJE
Horoskop za 7 decembar 2023 godine, Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Vrlo dobar radni dan je pred Ovnovima, posebno bi mogli da budu zadovoljni oni predstavnici koji imaju komunikaciju ili poslovanje sa inostranstvom.

Ljubav: Uprkos vašoj želji i naporu da dan protekne u laganom ritmu u sferi ljubavi, sa druge strane možete očekivati dosta primedbi i negativnih komentara.

Zdravlje: Poradite na jačanju imuniteta.

Bik

Posao: Vaša tolerantnost je ovih dana na nekoj vrsti testa. Neprijatnosti sa kojima se suočavate sa nekim od saradnika mogu biti prevaziđene, ako se samo malo drugačije postavite prema njima.

Ljubav: Ljubavnih prilika ima samo je pitanje da li su to prave osobe ili folirati.

Zdravlje: Prokontrolišite krvni pritisak.

Blizanci

Posao: Malo više truda je potrebno kada je komunikacija u pitanju, da razumete da ne misle svi isto što i vi, pa da probate da pronađete rešenje koje bi odgovaralo svima.

Ljubav: Pozitivna energija i vaš lični šarm trebali bi da donesu i pozitivnu i finu razmenu emocija sa novom simpatijom.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Pojačan obim obaveza očekuje Rakove ovog četvrtka i od vas se očekuje da budete maksimalno angažovani i posvećeni.

Ljubav: Povoljan je dan da se posvetite ljubavi, samo je pitanje hoće li vam ostati vremena i volje.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Lav

Posao: Moguće uspostavljanje kontakata sa novim poslovnim saradnicima, vezano za realizaciju budućih projekata, danas će tipičnim Lavovima malo popraviti raspoloženje.

Ljubav: Ukoliko ste raspoloženi za dobar flert i uživanje u šarmiranju i zavođenju evo povoljnog dana da pokažete sav svoj sjaj.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Devica

Posao: Možete imati pogrešne procene ljudi pa se potrudite da ne budete vi ta osoba koja odlučuje o nekom baš velikom poslovnom projektu.

Ljubav: Pokušajte da napravite balans između posla i ljubavi, kako biste izbegli ozbiljnija neslaganja sa vašom dragom osobom.

Zdravlje: Osetljivost grla.

Vaga

Posao: Obratite pažnju na detalje ugovora i dokumentacije koju potpisujete. Budite skoncentrisani i fokusirani na ono što radite, jer su moguće greške.

Ljubav: Malo dobre volje i optimizma je potrebno da sve dovedete u nivo koji odgovara obema stranama.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Škorpija

Posao: Svojim potezima iz prethodnog perioda otvorili ste sebi nove šanse i one vam sada dolaze u susret.

Ljubav: Bićete previše opterećeni partnerom i moguće je da ćete videti probleme i tamo gde ih nema.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Strelac

Posao: Nemojte donositi preuranjene zaključke i klonite se brzinskih odluka. Malo dublje posmatrajte probleme oko vas i pokušajte da učite na greškama drugih.

Ljubav: Prijatan susret pomešan sa velikom dozom simpatija prema osobi koju ste nedavno upoznali mogao bi da upotpuni vaša očekivanja i na ljubavnom planu. Uživajte.

Zdravlje: Odmarajte se maksimalno.

Jarac

Posao: Imate veliku pokretačku energiju i ovo je vaš trenutak da delate. Samo napred.

Ljubav: Uglavnom opušten i miran dan u sferi ljubavi očekuje većinu pripadnika ovog znaka, što će vam u suštini i odgovarati.

Zdravlje: Moguća povišena temperature, prehlada.

Vodolija

Posao: Neke situacije ili osobe vam mogu odvlačiti pažnju od posla, ali uspećete da se izborite i sve završite kako treba.

Ljubav: Pokušajte da se opustite, rasteretite koliko toliko obaveza i uživate u pažnji koju vam nesebično pruža voljena osoba.

Zdravlje: Umor, iscrpljenost.

Ribe

Posao: Bićete u velikoj žurbi, moguće je da ste u zaostatku sa nekim obavezama i sada ćete pokušavati na sve načine da posao privedete kraju. Teško će to ići jer će vam stalno iskakati neki problemi, što u komunikaciji, što u realizaciji.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni, ovo je dan za uživanje, druženje, izlaske sa prijateljima. Trenutno vam i nije do ozbiljnijeg vezivanja.

Zdravlje: Umor, nesanica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs