NOVČANI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2023: Oni će se zbog iznenadnih TROŠKOVA hvatati za glavu, a NJIMA stiže VELIKA LOVA

Saznajte šta vam novčani horoskop za decembar 2023. godine donosi.

Horoskop
Autor:
NOVČANI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2023: Oni će se zbog iznenadnih TROŠKOVA hvatati za glavu, a NJIMA stiže VELIKA LOVA
Foto: Profimedia

Ovan

Očekujte značajne neplanirane troškove u decembru 2023. Uprkos vašim nastojanjima da uštedite novac, biće trenutaka kada ćete morati da izdvojite novac.

Osim toga, moguće je da će vam poslovno partnerstvo s predstavnicima znaka Vage doneti dodatne prihode.

Savetuje se da izbegavate komunikaciju s lukavim ljudima, a sva finansijska pitanja rešavajte s proverenim osobama. Važno je da idete napred rame uz rame samo s onima u koje možete imati poverenja.

Ovo je idealno vreme za kreativan rad, donošenje važnih i nestandardnih odluka. Sada je najvažnije da imate strpljenja, izdržljivost i da ne požurujete ​​stvari. To se posebno odnosi na drugu polovinu meseca.

Bik

Vaša finansijska situacija će biti vrlo nesigurna u decembru . Za Veneru će početkom meseca završiti razdoblje uspona, pa će Bikovi početi naglo da gube snagu. Već u prvim danima meseca pokušajte da završite sve najvažnije stvari, ne ostavljajte ništa za sam kraj godine.

Deo novca možete da potrošite na sebe, na obnavljanje svoje garderobe, na poklone za Novu godinu, ali bolje je da to uradite pre 13. decembra, jer tada počinje razdoblje retrogradnog Merkura.

Ako ste u braku, vaš partner možda neefikasno da koristi vaš novac. Isto važi i za poslovna partnerstva gde se pojavljuju poteškoće u proceni finansijskih aspekata. Preporučuje se da odložite važne finansijske odluke do kraja meseca kako bi se postigla veća stabilnost na ovom području.

Blizanci

Astrolozi preporučuju da prestanete da govorite o svojim planovima autsajderima. Ovakav savet biće važan zbog retrogradnog Merkura.

Astrolozi snažno savetuju održavanje nezavisnosti u svemu. Ako morate da potrošite puno novca, onda je bolje da to uradite sami, bez saveta drugih.

Mišljenja drugih ljudi mogu da zbune Blizance i da ih liše novčane sreće. Vaš pokušaj unapređenja u decembru će biti odložen.

Međutim, sledeći mesec ćete imati priliku da zaradite pristojan novac radeći ono što vam je ranije bio hobi.

Rak

U decembru ćete moći da zaradite značajnu sumu novca, ali ćete istovremeno imati i troškove. Čini se da vam, uprkos trudu, nije ostalo novca za dugo iščekivane sitnice o kojima ste maštali.

Budite racionalniji u upravljanju svojim finansijama. Unapred isplanirajte sve za novogodišnje praznike.

U decembru ne bi trebalo da bude traga rizicima ili avanturama. Na kraju godine definitivno ne možete da verujete svojoj intuiciji.

Lav

Lavovi će i dalje uživati ​​u finansijskoj sreći, uprkos pogoršanom položaju Merkura i Venere. Komunikacija s dragim ljudima će vam pomoći.

Krajem godine predstavnici ovog znaka moći će da reše mnoge probleme i povećaju prihode, steknu novu motivaciju i pravilno ulože novac. Sve će to postati moguće ako ne klonete srcem i opustite se.

Mogući su troškovi vezani za stanovanje, što bi moglo da se reši sredinom meseca.

Devica

Finansijska sreća i dalje će se smešiti ​​Devicama, ali samo do 12. decembra jer tada počinje razdoblje retrogradnog Merkura koje će i te kako uticati na njihove živote.

Do 13.12. imate priliku da zaradite značajne količine novca.

Moći ćete da se nosite i s monotonim i teškim radnim i kreativnim zadacima, ali sve to bolje zavšrite pre 13. decembra.

Astrolozi savetuju Devicama da novac ulože u lični razvoj i nove veštine. Takođe, korisno je razmišljati o svom zdravlju.

Vaga

Dana 4.12. Venera, glavni zaštitnik Vage, počinje svoje putovanje pod okriljem Škorpije pa će predstavnici ovog znaka doživeti pad sreće, energije i snage.

Prve dane u mesecu možete posvetiti aktivnom radu i kupovini ili ih posvetiti promeni okruženja.

Najvažnije je da najhitnija finansijska i radna pitanja ne ostanu bez pažnje. Na kraju godine za njih možda neće ostati snage.

Vage koje su u braku mogu smatrati da njihov partner nepravedno troši zajednički budžet.

Škorpija

Sasvim je moguće da će Škorpije u decembru morati da potroše pozamašnu svotu – na poklon ili na sebe, na kuću.

Neki će izdaci biti neočekivani, stoga je bolje biti izuzetno oprezan. To će vam pomoći da izbegnete rasipanje novca.

Sada je bolje da se pozabaviti pre svega novčanim pitanjima – dok je Merkur još jak. S druge strane, Škorpijama će tokom decembra pomagati Mars, njihova glavna planeta.

Krajem meseca situacija s novcem će se poboljšati.

Strelac

Za predstavnike ovog znaka decembar će biti prilično produktivan, ali izazovan period. Astrolozi savetuju Strelčevima da ne ulaze u nepotrebne rizike i da ne ulažu novac i trud u sumnjive projekte.

Početak meseca biće vrlo vedar. Moći ćete da savladate sve poteškoće na putu do uspeha i postanete finansijski samostalniji.

Važno je dobro razmisliti o svojim finansijskim planovima i biti oprezan u raspodeli sredstava, pogotovo ako imate velike ambicije i planove.

Jarac

Decembar je izuzetno neobično i teško razdoblje, tokom kojeg je bolje da se Jarčevima fokusiraju na obaveze i posao. Moraćete više da radite i obaviti važne kupovine.

Svako ko traži posao treba da vodi računa o svom izgledu. Krajem meseca motivacija može da napusti Jarčeve, pa je bolje da postave nove ciljeve za sledeću godinu početkom decembra.

Imate priliku da zaradite novac zahvaljujući uticajnim prijateljima. Moguće je da će vam Škorpija pomoći da dobijete bolje plaćenu poslovnu ponudu, koja će biti aktuelna u prvoj polovini meseca.

Vodolija

Generalno, decembar je pogodan za finansijsku aktivnost Vodolije. 4.12. i 13.12. čeka ih energetsko restrukturiranje.

Energija planeta Venere i Merkura postaće manje kreativna pa je oko ovih datuma bolje ne trošite novac bez razmišljanja i nikome ne pozajmljujete.

Vodolije će morati da ostanu u dobroj formi kako bi manje akutno osetili gubitak snage i performansi.

Ribe

Početkom meseca moći ćete da zaradite dovoljno novca. Novac može doći iz inostranstva ili kroz saradnju sa stranom firmom.

Nakon 13. 12. dolazi vreme nepogodno za kupovinu, bilo kakve finansijske transakcije i promenu okruženja. Zato ćete pripreme za novogodišnje praznike morati da obavite pre 13. ili još bolje čak i ranije.

Sredina meseca je povoljan period za lakši rad. Svakim danom biće sve teže da impresionirate svoje šefove ili poslovne partnere. Najvažnije je napraviti dobar posao na početku meseca.

Uprkos praznicima koji se približavaju, treba da nastavite da radite i ne maštate o novogodišnjem čudu. Samo mi sami sebi možemo da pomognemo da finansijski opstanemo, piše Atma.hr.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs