NEDELJNI HOROSKOP OD 11. DO 17. SEPTEMBRA: Bikovi da razmisle o troškovima a NJIH će svaka sitnica izbaciti iz takta

Pročitajte nedeljni horoskop od 11. do 17. septembra 2023. godine i saznajte šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

Horoskop
Autor:
NEDELJNI HOROSKOP OD 11. DO 17. SEPTEMBRA: Bikovi da razmisle o troškovima a NJIH će svaka sitnica izbaciti iz takta
Nedeljni horoskop od 11. do 17.septembra 2023. godine, Foto: Shutterstock

Ove nededelje je najgori dan ovog meseca 14. septembar, kako predviđa Astrologija, ali to ne znači da ostatak nedelje nećete provesti u nekom miru i spokoju nakon svih turbulencija.

Evo šta vam donosi nedeljni horoskop od 11. do 17. septembra.

OVAN

Donosi vam povećanu energiju, ali i nervozu. Moraćete da pronađete način kako da se izborite sa stresom. Ukoliko ne možete sami, potražite pomoć. Ne odlažite stvari i obaveze jer će vas stići krajem nedelje. Nedostaje vam fokus, te vam zvezde savetuju da malo predahnete ukoliko imate mogućnosti. Put na par dana bi vam dobro došao. Najbolji dani biće vam sreda i petak.

BIK

Očekujte užurbanu nedelju sa dosta obaveza, sastanaka i putovanja. Na vreme napravite raspored i organizujte se kako vam nešto ne bi promaklo. Iako ste skloni hedonizmu, povedite malo računa koliko novca trošite. Trebaće vam u narednom periodu. Ljubav zauzetim Bikovima cveta, dok oni slobodni su u potrazi za pravom. Možda ste postavili prevelika očekivanja ili je tražite na pogrešnim mestima. Najbolji dani biće vam petak i subota.

BLIZANCI

Ove nedelje sve će vam se skupiti. Poželećete da se osamite, a to vam nikako ne ide u prilog. Aktivirajte se maksimalno i okupirajte aktivnostima. Videćete da vam prijati jer ste vi osoba od akcije. U ljubavi očekuju vas turbulencije, svađe i mirenja. Ne donosite nagle odluke, več dobro razmislite ko je vredan vašeg truda. Proverite krvni pritisak! Najbolji dani biće vam ponedeljak i subota.

Par, Ljubavni par, Sladoled
foto: Shutterstock

RAK

Početak nedelje pun izazova, dok će ljudi će tražiti od vas pomoć. Pomozite koliko možete, ali ne po cenu vašeg zdravlja. Stići će vas umor, te nije loša ideja da malo razmislite kako da napunite baterije. U ostatak nedelje vas očekuju porodične obaveze. Potražite pomoć partnera ili prijatelja kako biste lakše sve prebrodili. Najbolji dani biće vam petak i nedelja.

LAV

Posao i karijera su vam na vrhuncu, ali vi kao da niste zadovoljni. Budite objektivni i manje samokritični. Zvezde vam savetuju da ne ulazite ove nedelje u dugove. Strpite se još malo, otvoriće vam se novi finansijski prihodi. U ljubavi ste spremni da rizikujete, ali i dalje niste 100 % sigurni. Poslušajte svoj instinkt i šta god da odlučite, nećete da pogrešite. Najbolji dani biće vam sreda i subota.

DEVICA

Ove nedelje najviše problema zadaće vam konverzacija. Moguće da ćete neke ljude loše da protumačite ili prenesete pogrešnu informaciju. Povedite više računa, pogotovo na poslu! Sredinom nedelje pad raspoloženja. Nedostaje vam više aktivnosti. Razmislite o dodatnom hobiju ili sportu. Zaljubljene Device dobiće poziv za nešto više. Proverite zdravlje zuba! Najbolji dani biće vam sreda i četvrtak.

Posao
foto: Shutterstock

VAGA

Nedeljni horoskop od 11. do 17. septembra 2023. godine vas upozorava da ne započinjete neki veći projekat ukoliko niste sve organizovali i pripremili na vreme. Nikako ne ulazite u dugove bez preke potrebe. Strpite se još malo, očekuj vas manji priliv novca za prethodni rad. Slobodne Vage prviše analiziraju potencijalne patnere, opustite se i uživajte u svakom momentu. One zauzete nek se više posvete partneru. Najbolji dani biće vam sreda i petak.

ŠKORPIJA

Toliko toga će vam se skupiti ove nedelje, dok će emocije u vama samo da "rastu". Važno je da probleme ne držite u sebi, već uvek popičajte sa nekim. Imate toliko potencijala, ali ne mrdate iz istog mesta. Treba vam osoba koja će da vas pogura napred. Vrlo je moguće da je u vašoj blizini. Obratite pažnju. Slobodne Škorpije na meti udvarača. Obratite pažnju na ishranu! Najbolji dani biće vam ponedeljak i nedelja.

STRELAC

Ovih dana očekujte povećanu nervozu. Svaka sitnica će vam izbaciti iz takta. Brojite do 10 i trudite se da ne istrujete pravdu. Nije vredno vašeg zdravlje! Na poslu više se fokusirajte na timski rad, a ne pojedinačni. Olakšaćete sebi obaveze. Slobodni Strelčevi ne znaju gde će pre, imaćete ponude sa svih strana. Zauzeti neka razmisle da li su sa pravom osobom ili ih samo koristi. Najbolji dani biće vam četvrtak i subota.

poslovni ljudi, posao
foto: Shutterstock

JARAC

Ove nedelje želećete samo vi da budete u pravu, zbog toga su moguće i nesglasice kako na poslu, tako i u kući. Podignućete se u očima drugih ako budete iskreni. Isto važi i u ljubavi. Posvetite se više partneru. Mogući su manji kućni kvarovi, budite oprezni sa rukovanjem. Ne treba vam dodatni trošak. Poradite na fizičkoj aktivnosti. Najbolji dani biće utorak i nedelja.

VODOLIJA

Nedeljni horoskop vas upozorava da se ne osvrćete u prošlost, već da se fokusirate na buduće planove. Nemate baš dosta volje za rad, ali neko iz vašeg okruženja ko vam prija može da vas inspiriše. Izbegavajte toksične ljude i one koji vas iskorišćavaju. Solo Vodolije poželeće da uđu u vezu. Prvo je potrebno da pripremite teren i odbacite stare i loše navike. Najbolji dani biće vam ponedeljak i petak.

RIBE

Nedeljni horoskop od 11. do 17. septembra 2023. godine vam donosi dosta novih poznanstva. Prikažite se u pravom svetlu kako biste imali preporuke i povlastice u budućnosti. Ukoliko sarađujete sa nekim u inostranstvu, očekujte veće prihode. Na ljubavnom polju sve po starom. Ne brzajte sa odlukama. Najbolji dani biće vam utorak i subota, prenosi Espreso.rs

Posao, Upoznavanje
foto: Shutterstock
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs