OVIH 6 HOROSKOPSKIH ZNAKOVA OČEKUJU LJUBAVNE PROMENE: Turbulentan period zbog mladog meseca koji dolazi 15. septembra

Mlad mesec donosi promene na ljubavnom polju za ove pripadnike Zodijaka.

Horoskop
Autor:
OVIH 6 HOROSKOPSKIH ZNAKOVA OČEKUJU LJUBAVNE PROMENE: Turbulentan period zbog mladog meseca koji dolazi 15. septembra
6 horoskopskih znakova očekuju promene na ljubavnom polju, Foto: Shutterstock

U astrologiji, element zemlje nije energija strasti kada su u pitanju odnosi, ali zemaljski aspekti između planeta su ti koji „uzemljuju“ parove, čineći ljubavne odnose čvrstijim i pouzdanijim. Upravo ova vrsta energije će unaprediti vezu 15. septembra za vreme mladog Meseca u Devici.

Između Sunca, Meseca, Jupitera, Urana i Plutona biće veliki trigon. Ovo je odlična prilika da se trenutno (zahvaljujući Uranu) i temeljno (zahvaljujući Jupiteru) učvrstite u vezi. To znači da će te dobiti jasnoću i osnovu na kojoj će biti moguće graditi dugoročnije odnose.

Ljubavni par, Ljubav, Leto, Budva
foto: Shutterstock

Devica

Mladi mesec u vašem znaku će vam dati energiju da gradite lični život po vašim pravilima! Donećete važnu odluku u vezi u pravcu poboljšanja blagostanja i udobnosti.

Jupiter, vladar vašeg sektora odnosa, kao i vladar sektora nekretnina, promovisaće rešenje stambenog pitanja. Možete se preseliti u novi stan, razmišljati o popravkama ili će vam partner dati ponudu za zajednički život.

Par, Sreća, Uspeh, ljubav
foto: Shutterstock

Ribe

Mlad mesec se javlja u vašem polju veza - i da, ovo je 100% početak nove ljubavi, poznanstva, ili ćete osetiti veliko interesovanje od strane suprotnog pola.

Takođe je verovatno da će vam partner dati ponudu koja može biti povezana sa putovanjem. Biće što romantičnije, sa daškom luksuza i materijalnog blagostanja.

Muž i žena, Brak, ljubav, Ljubavni par, Putovanje
foto: Shutterstock

Blizanci

Mlad mesec u vašem stambenom polju i pružiće vam novu promenu u vezi sa mestom stanovanja. Vi i vaš partner možete odlučiti da kupite zemljište u drugoj zemlji, ili (ako je partner u inostranstvu) da se preselite kod njega.

Možete ući i u vezu sa muškarcem koji je povezan sa psihologijom, medicinom ili je finansijski specijalista (radi u poreskoj ili osiguravajućoj kući).

Žena, Sreća, Ljubav, Leto
foto: Shutterstock

Škorpija

Mlad Mesec u Devici se javlja u polju vaših prijatelja, poprimajući aspekt podrške trigonu od Jupitera i Urana iz kuće vaše veze. To znači da 15. septembra možete započeti ljubavnu vezu sa nekim od svojih kolega, prijateljima ili starim poznanicima.

Zanimljivo je da će Pluton biti u polju putovanja, tako da bi moglo doći do značajnog napretka u već postojećem odnosu.

Žena, Sreća, Ljubav, Leto
foto: Shutterstock

Bik

Mlad Mesec se javlja u vašem ljubavnom polju, a Jupiter i Uran, koji stoje u vašoj prvoj kući mogu samo da vas učine pokretačem nove ljubavne priče.

Najverovatnije će postojati element neke vrste oslobođenja od obaveza u vezi, jer planete stupaju u odnose u kućama koje su odgovorne za slobodu i ljubav, što u ovom slučaju nije u suprotnosti.

Djet, Momak i devojka, Ljubav
foto: Shuterstock

Jarac

Mlad Mesec se javlja u vašem polju putovanja, a Jupiter i Uran, koji stoje u ljubavnom polju, mogu učiniti vašeg partnera proaktivnijim. Najverovatnije će vam ponuditi da počnete da živite zajedno ili idete na putovanje.

Takođe, za one koji su slobodni, postoji šansa da upoznaju svog muškarca na kursevima, obukama, na putovanju ili prilikom sastavljanja nekih međunarodnih dokumenata.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs