astro prognoza

DNEVNI HOROSKOP ZA 5. AVGUST: Strelca čeka BAŠ USPEŠAN DAN, Vodolija preispituje svoje CILJEVE, oni će UŽIVATI U VIKENDU

Horoskop za 4. avgust 2023. godine vam donosi važne smernice kako biste proveli što bolje vikend pred vama!

Horoskop
Autor:
DNEVNI HOROSKOP ZA 5. AVGUST: Strelca čeka BAŠ USPEŠAN DAN, Vodolija preispituje svoje CILJEVE, oni će UŽIVATI U VIKENDU
Horoskop za 5. avgust 2023. godine, Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Ovnove očekuje povoljan dan za sve vidove fizičkih aktivnosti. Mogli biste i neke poslovne dogovore od ranije da preispitate, neće škoditi.

Ljubav: Budite otvoreni ali ne prestrogi u iznošenju svojih stavova i predloga, kako ne biste naišli na negodovanje druge strane.

Zdravlje: Odlično.

Bik

Posao: Potrudite se danas da promenljivu energiju nadoknadite nekom fizičkom aktivnošću, a razmišljanja o poslovnim obavezama ostavite za naredni dan.

Ljubav: Počnite ozbiljnije da razmišljate o konkretnijoj akciji, ne opterećujte dragu sobu samo pričom.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Blizanci

Posao: Danas bi mogle da vas sačekaju neke zaostale obaveze iz prošlosti, vezane pre svega za formalnosti i papirologiju, pa je krajnje vreme da ih se rešite.

Ljubav: Nije mudro potezati neke teme iz prošlih dana, samo ćete dodatno zakomplikovati situaciju. Ostavite ih za neki drugi dan, a danas se opustite.

Zdravlje: Osetljivost sitnih kostiju i zglobova.

posao
foto: Shutterstock

Rak

Posao: Rakovi bi trebalo ovaj dan da posvete prvenstveno odmoru, ali će to nešto teže ići jer vas očekuje još dosta toga da odradite.

Ljubav: Partnersko razumevanje biće od presudnog značaja za prevazilaženje eventualnih razlika u stavovima.

Zdravlje: Hronične tegobe.

Lav

Posao: Potrudite se da maksimalno iskoristite slobodno vreme za odmor i punjenje radnih baterija, trebaće vam dosta energije i u sledećoj radnoj sedmici.

Ljubav: Ukoliko ste zadovoljni postojećim stanjem uživajte, u suprotnom sačekajte povoljniji period za ljubavnu inicijativu.

Zdravlje: Napetost, nervoza.

Devica

Posao: Posle dužeg vremena Device bi trebalo da očekuju dan sa dosta slobodnog vremena i mogućnosti da se posvete delatnostima koje im nisu u prvom planu.

Ljubav: Neki novi i neočekivani scenariji na polju ljubavi trebalo bi da vas tokom ovog dana zaobiđu, a na vama je da uživate u finim trenucima sa voljenom osobom.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Ljubavni Par, Devojka, dečko, Ljubav, Piknik
foto: Shuterstock

Vaga

Posao: Iako radna energija nije na maksimumu, možda malo na mišiće, ali ipak većina Vaga bi trebalo uspešno da privede kraju sve zacrtane obaveze za danas.

Ljubav: Povoljne okolnosti najavljuju moguće upoznavanje potpuno nove simpatične osobe na vašem ljubavnom horizontu. Uživajte u prijatnom susretu.

Zdravlje: Osetljivost pluća, respiratorne tegobe.

Škorpija

Posao: Prilika da radite biće i tokom vikenda, gde vas očekuje dosta razgovora vezanih za neke prethodno postignute dogovore i planove.

Ljubav: Dosta dobru komunikaciju možete očekivati i na ljubavnom planu. Moguće kraće zajedničko putovanje.

Zdravlje: Odlično.

Strelac

Posao: Veoma visok nivo energije daje vam dobru osnovu za uspešan dan čega god se dohvatite bilo da je posao ili pak neki hobi u pitanju.

Ljubav: Biće potrebno da se malo više potrudite, kako biste ublažili nezadovoljstvo koje vam stiže od strane voljene osobe.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Posao, žena, Devojka, Proleće
foto: Shutterstock

Jarac

Posao: Iako imate snage i energije za još jedan udarnički radni dan nemojte ništa forsirati, jer realno za time i neće biti potrebe.

Ljubav: Svi vaši ljubavni planovi usmereni su na zajedničke trenutke i aktivnosti sa voljenom osobom. Uživajte.

Zdravlje: Odlično.

Vodolija

Posao: Preispitajte svoje poslovne ciljeve, pa ako ima prostora da ih korigujete za koju nijansu potrudite se da to i uradite, ali nikako ne odustajte.

Ljubav: Opustite se i uživajte u pažnji koju vam pruža draga osoba. Potrudite se da na odgovarajući način uzvratite.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Ribe

Posao: Ne bi bilo loše da realno procenite svoje mogućnosti, kako ne bi sebi natovarili previše obaveza, koje bi vas mogle više nego očekivano umoriti.

Ljubav: Trebalo bi da dobijete makar jedan jasan signal od osobe koja vam duže vreme privlači pažnju. Razmislite o potencijalnom susretu.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs