SAZNAJTE VIŠE

NAJDETALJNIJI LJUBAVNI HOROSKOP ZA AVGUST: Oni će osetiti veliku strast u krevetu, a 1 znak nikako ne nalazi PRAVU OSOBU

Dok Mesec vlada emocijama, Mars označava seksualni nagon, kompatibilnost, strast i energiju.

Zanimljivosti
Autor:
NAJDETALJNIJI LJUBAVNI HOROSKOP ZA AVGUST: Oni će osetiti veliku strast u krevetu, a 1 znak nikako ne nalazi PRAVU OSOBU
Najdetaljniji ljubavni horoskop za avgust 2023 godine, Foto: Shutterstock

Kompatibilnost među partnerima u velikoj meri zavisi od položaja svih planeta, a ljubavni horoskop za avgust za parove ali i one koji još uvek nisu našli srodnu dušu će pomoći da utvrdite privrženost i bolje razumete svoje veze.

Ovan

Ovnovi u vezi će biti preopterećeni emocijama i to bi moglo izazvati nesuglasice među partnerima. Zaokupite se mentalno - možda novi hobi ili neki sport. Nakon 15. avgusta vaše će se emocionalno stanje verovatno popraviti.

Oni bez partnera osećaćete se usamljeno, ali pokušajte da ne požuruju stvari. Uživajte sa svojim prijateljima i porodicom i prepustite se brizi o sebi. Ako započinjete vezu, savet je da date vremena da se veza razvije i sazre pre nego što preuzmete bilo kakve obaveze.

Bik

Bikovi u vezama mogu imati prigušen libido, a seksualni užici mogu biti ugroženi. Partneri bi se mogli osećati zapostavljeno. Savet je da kvalitetno provodite vreme sa svojim prijateljima.

Oni bez partnera neće moći da pronađu pravu osobu s kojom bi provodili vreme i možda neće biti dobrog raspoloženja. U letnjim avanturama neće biti zadovoljni i osećaće se zbunjeno. Najbolje je dati vremena vezi.

Ljubavni par, Ljubav, Leto, Budva
foto: Shutterstock

Blizanci

Oni u vezi su spremni da ojačaju svoju vezu ljubavi i prijateljstva sa svojim partnerima. Svi prethodni nesporazumi biće otklonjeni. Koristite dugme za brisanje da izbrišete sve neugodnosti iz prošlosti i radite prema srećnoj sadašnjosti i budućnosti.

Samci će upoznat mnogo zanimljivih ljudi. Uživajte u blagodetima leta i nemojte žuriti da izgubite status samca.

Rak

Rakovi u vezi moraju da dodaju začin u svoj ljubavni život. Promenite rutinu i zajedno radite uzbudljive stvari. Zajednički odmor dobra je ideja za razbijanje svakodnevne monotonije. Pokušajte da ne uzimate stvari zdravo za gotovo.

Samci će biti zadovoljni svojim slobodnim statusom i neće im se žuriti da pronađu partnera.

Lav

Lavovi kojui su u vezi imaće odličan mesec u pogledu veza. Vaš će partner biti pun ljubavi i spreman za saradnju. Uživaćete u dobrom društvu i intimnosti s partnerom. Dobro je vreme da započnete da planirate porodice.

Oni bez partnera verovatno će pronaći partnera po svom izboru, a počeci predviđaju novu romansu. Uživajte u svakom trenutku, ali nemojte žuriti da izgubite status samca. Oni koji su već našli letnju romansu će se još dublje zaljubiti i želeće da podignu tu vezu na viši nivo.

Ljubavni par, Ljubav, Leto, Budva
foto: Shutterstock

Devica

Device će ovog meseca imati uspone i padove u vezi. Pokušajte da budete što komunikativniji. Savetuje se da se s partnerom malo distancirate i odmorite jedno od drugog. Nakon 15. avgusta stvari će se verovatno popraviti.

Samci će biti usamljeni jer nisu potpuno izlečeni od prošlih iskustava. Uzmite vremena za sebe i nemojte da žurite prema novoj vezi.

Vaga

Vage u vezi bi mogle da imaju neke razlike sa svojim partnerima. Ravnoteža u vezi je ključna, zati ne dopustite da ego pokvari stvari među vama. Radite na miru i harmoniji.

Oni bez partnera mogli bi se bojati usamljenosti, ali ne dopustite da vas strah natera da požurite u nešto što ne želite. Neko iz prošlosti mogao bi da se vrati u vaš život. Savet je da krenete napred samo ako ste u stanju da prevaziđete razlog prošlog raskida.

Žena, Devojka, uživanje, Leto, Odmor, Par, Ljubav, Jutro
foto: Shutterstock

Škorpion

Škorpije će imati oštar odnos sa svojim partnerima. Možda ste cinični i ogorčeni prema njemu. Treba raditi na sebi. Pokušajte da opustite svoj um i da razumete gledište druge strane.

Oni koji nisu u vezi uživaće u statusu samca i verovatno će sredinom meseca upoznati nekoga zanimljivog. Verovatno će se razviti posebna veza.

Strelac

Strelčevi će avgust započeti će neslaganjem s partnerom, ali kako mesec bude odmicao, prevladaće sklad. Dobar je trenutak da započnete da planirate porodicu.

Oni strelčevi koji još nisu našli svoju srodnu dušu avgust im obećava dobro vreme za druženje i zabavu, posebno u drugoj polovini meseca. Upoznaćete puno zanimljivih ljudi. Važno je samo da budete iskreni u svojim odnosima.

Žena, Leto, Devojka
foto: Shutterstock

Jarac

Jarčevi će zbog nedostatka razumevanja doći do oštrih svađa. Stvari bi se mogle malo popraviti nakon sredine meseca, ali ovaj mesec ne obećava primirje. Strpljenje i upornost su jedini način.

Samci neće biti sigurni šta žele, a savet je da dobro razmislite šta želite pre nego što uskočite u novu vezu.

Vodolija

Vodolij će morati da se zadovolje s partnerom koji se duri, prigovara i ne podržava. Najbolji način da se stvari poboljšaju i da godišnji odmor provedete u miru je otvorena komunikacija i jedan ozbiljan razgovor.

Samci imaju veliku šansu da upoznaju nekog posebnog. Razgovori će trajati do dugo u noć, a možda se iz letnje romanse rodi prava ljubav.

Ribe

Za Ribe u prvoj polovini meseca biće teško jer će njihovi partneri biti nerazumni i zajedljivi. Morate rešiti određena pitanja. Stvari će se popraviti sredinom meseca.

Samci bi mogli da pronađu svoju srodnu dušu na radnom mestu. Razvićete snažnu vezu koja bi mogla postati dugoročna.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs