astro prognoza

PUN MESEC U ZNAKU VODOLIJE 1. AVGUSTA: Ovnu donosi sreću, Lava čeka BRAK ILI RASKID, a oni će pretrpeti NAJVEĆE PROMENE

Pogledajte u nastavku šta donosi pun Mesec u Vodoliji 1. avgusta svim znacima, neke očekuju vrlo zanimljiva dešavanja!

Horoskop
21:35h Autor:
PUN MESEC U ZNAKU VODOLIJE 1. AVGUSTA: Ovnu donosi sreću, Lava čeka BRAK ILI RASKID, a oni će pretrpeti NAJVEĆE PROMENE
Šta donosi pun Mesec u Vodoliji 1 avgusta svim znacima?, Foto: Shutterstock

Pun Mesec u znaku Vodolije očekuje nas 1. avgusta. Pošto lunarni ciklus traje 29,5 dana, to znači da ćemo u avgustu imati još jedna i to 30. avgusta (plavi mesec u znaku Riba). Oba će biti bliže Zemlji, što znači da ćemo jače osetiti njihove efekte.

Dva puna Super Meseca u istom mesecu ukazuju na snažnu želju da se oslobodimo, pustimo i ostavimo sve što više ne rezonuje sa našim bićem, piše foreverconscious.com. U septembru 2023. osećaćemo se oslobođeni zbog toga i stvaraćemo prostor (fizički i emocionalno) za nešto bolje.

Pomračenje meseca, Mesec, Astrologija
foto: Shutterstock

Pun Mesec u Vodoliji 1. avgusta je savršena ulazna tačka za ovo putovanje. Sadrži slatku, isceljujuću vibraciju, koja nas vodi da se nežno i s ljubavlju pripremimo da se oslobodimo svega što je teško. Verovatno ćemo osetiti snažne isceljujuće vibracije, posebno kada je u pitanju naše srce.

Ova energija koja isceljuje srce će se dalje intenzivirati kako je Venera, planeta ljubavi, duboko retrogradna. Možemo osetiti kako bolne emocije, slomljena srca, tuga i razočaranja izbijaju na površinu. Možda se osećamo posebno osetljivo, i iako može biti intenzivno, posebno pre punog meseca, osetićemo veliko olakšanje kada prođe.

Vodolija je prozračan, racionalan znak, što znači da će energija biti koncentrisana oko naših glava. Možda nam je teško izaći iz glave. Iako može biti izazovno, neophodno je zastati i saslušati šta misli imaju da nam kažu.

Zapisivanje stvari ili razgovor sa prijateljem može doneti olakšanje. Energija Vodolije može nam pomoći da stvari sagledamo intelektualno, logično, ali i iz stanja neutralnosti kako bismo doneli najbolju odluku za budućnost. Naravno, proces nije uvek tako uredan, ali znajte da imate isceljujuću energiju na svojoj strani. I znajte da će ovaj Pun Mesec podržati vaše putovanje, posebno ako postoji nešto što morate da napustite u svom životu. Snažno vreme za čišćenje i resetovanje vašeg sistema!

mesec, Pun Mesec, Horoskop
foto: Shutterstock

Koristite njegovu energiju da očistite, detoksikujete i izbacite negativne misli iz svog bića.

Ovaj prvi pun Mesec će se poklopiti sa retrogradnom Venerom, a to nam donosi mnogo upozorenja u ljubavnim odnosima, te će neki znakovi horoskopa morati da vode računa više od ostalih. Pogledajte astrološku prognozu za svoj horoskopski znak i utvrdite da li ćete biti među srećnicima.

OVAN

Vama prvi pun Mesec u avgustu definitivno donosi sreću! Imaćete uspeh na društvenom planu i čekaju vas uzbudljivi događaji u budućnosti.

Ako ste slobodni, imaćete sreće u upoznavanju novog potencijalnog partnera.

BIK

Bikovima sledi vreme za uspeh i za osvetlavanje obraza. Vas čeka profesionalni uspeh i napredak u karijeri. Mogli biste da dobijete ponudu za posao, pa stiže vreme za postizanje svih ciljeva. Sreća je pred vratima.

BLIZANCI

Blizancima dolazi vreme za avanture, kao i za putovanja na daleka mesta. Isplaniraćete za naredni period putovanje svog života. Blizanci koji se bave društvenim naukama se nalaze na životnoj i poslovnoj raskrsnici.

devojka, putovanje, šešir, moda
foto: Profimedia

RAK

Rakovima stiže vreme iskušenja. Razgovarajte s voljenom osobom ako ste nezadovoljni odnosom pre nego što ga konačno raskrstite. Ako ste srećni u vezi, vreme je da je podignete na viši nivo. Dobar je period za ulaganja.

LAV

Lavovima sledi vreme odluke kada je u pitanju ljubavni plan. Nesrećne veze se završavaju raskidom ili razvodom, dok će srećne veze biti u cvatu, pa će neke biti krunisane brakom ili veridbom. Ako ste slobodni, nemojte izbegavati sastanke naslepo.

DEVICE

Devicama sledi nova životna dinamika u karijeri, pa će mnogi dati otkaz i započeti novi karijerni put, bilo kod novog poslodavca, bilo kao samostalni preduzetnici. Ravnoteža između poslovnog i privatnog života vam je malo narušena. Vodite računa o ishrani.

VAGA

Ovo je najvažniji pun Mesec za Vage samce. Moći ćete da uđete u novu vezu, pa nemojte izbegavati druženja, kao ni upoznavanja. U velikom društvu naći će se neko za vas.

ŠKORPIJA

Škorpije će biti okupirane porodicom i domom. Sledi vam promena, bilo u vidu selidbe, bilo u vidu kupovine nekretnine ili renoviranja doma. Javiće vam se član porodice s kojim se dugo niste čuli.

Zgrada
foto: Shutterstock

STRELAC

Strelčevima je ovo pravi period za putovanje, jer je vreme da malo odmorite i regenerišete se. Ne trošite energiju na svađe, rasprave i ljude koji vam crpe sav životni elan. Bolje se okrenite ljudima koji vam prijaju.

JARAC

Jarčevi imaju sjajnu šansu da poboljšaju finansije. Možete uložiti novac, dobiti povišicu ili priliku za novi posao. Razmotrite svaku ponudu i prihvatite onu koja vam deluje najbolje u konsultaciji s voljenom osobom kojoj verujete.

VODOLIJA

Vodolije su u ccentru pažnje gde god da se pojave. Ostvariće vam se dugo željeni san i doživećete veliki pomak u karijeri i na ljubavnom planu. Vama je odličan period za pokretanje ličnog biznisa.

RIBE

Ribe, vreme je za odmor. Iscrpljeni ste, a energija punog Meseca će vas umoriti, pa iskoristite priliku da napunite baterije. Slutnje koje imate mogu se ispostaviti kao opravdane, pa verujte svojoj intuiciji. Neko bi mogao da otkrije tajnu koju čuvate.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs