Uhodila ga

Upoznali se preko interneta, videli samo jednom: Šokirao se kada je na snimku video šta mu radi u kući! (VIDEO)

Upoznali su se prkeo veb sajta za upoznavanje i jednom izašli, nakon čega mu je poslala više od 65.000 poruka. Neke od njih bile su nasilne i preteće

Lifestyle
11:48h Autor:
Upoznali se preko interneta, videli samo jednom: Šokirao se kada je na snimku video šta mu radi u kući! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / ABC15 Arizona

Nakon što je neprestano maltretirala jednog muškarca u Arizoni, uhodila ga i slala mu preteće poruke, 41-godišnja Džeklin Ejds se suočava s brojnim optužbama, saopštila je policija.

Uhođenje i maltretiranje

Ejds je uhapšena u utorak zbog optužbi za pretnje, uhođenje i maltretiranje muškarca s kojim je jednom izašla na sastanak. Upoznali su se na veb sajtu za upoznavanje i jednom izašli, nakon čega mu je Ejds poslala više od 65.000 poruka. Neke od njih bile su nasilne i preteće. Žrtva tvrdi da mu je Ejds slala i po 500 poruka dnevno, javlja Boston news.

Zbog jedne objave dobija pretnje smrću: Društvene mreže su joj zauvek uništile život!

Nesrećni muškarac ju je prošle godine dva puta prijavio policiji, nakon što je video njen automobil parkiran ispred svoje kuće. Kad je prošlog meseca bio na putu i odatle gledao snimke nadzornih kamera iz svog doma, video je da je Ejds bila u njegovoj kući. Odmah je nazvao policiju, koja je došla tamo i pronašla Ejds kako se kupa u njegovoj kadi. Prošle nedelje je navodno došla na njegov posao, tvrdeći da mu je supruga. Saslušanje na sudu trebalo bi da se održi kasnije ovog meseca.

Postavio kameru da vidi šta radi noću dok mesečari: Snimak ga zapanjio! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs