JEZIVO PRIZNANJE PACIJENTA NEDELJU DANA PRE SMRTI: Ove reči će UHODITI skamenjenu medicinsku sestru dokle god bude živa

Medicinska sestra je podelila jezivo priznanje jednog od njenih pacijenata nedelju dana pre smrti od raka: rekavši da će njegove reči ostati sa njom do kraja života.

Lifestyle
Autor:
JEZIVO PRIZNANJE PACIJENTA NEDELJU DANA PRE SMRTI: Ove reči će UHODITI skamenjenu medicinsku sestru dokle god bude živa
Foto: Ilustracija / Shutterstock

Nije baš lako biti medicinski radnik. Pored veoma stresnog okruženja, postoje i one nekonvencionalne stvari koje se mogu dogoditi, i učiniti stvari još gorim. Jedan takav slučaj, jeste ovaj koji se dogodio jednoj medicinskoj sestri.

Čovek na samrti proveo je svoje poslednje dane pomažući policiji da reši hladne slučajeve nakon što je priznao da je bio u zločinu. U priznanju na samrti, čovek je rekao da je bivši član bande, koji bi ubijao ljude u zamenu za novac.

Nakon što je dao priznanje medicinskoj sestri koja je radila na njegovom odeljenju, bila je primorana da kontaktira pravni tim bolnice, priznajući da ne postoje politike koje bi se bavile ovakvom vrstom situacije. Odgovarajući na pitanje, medicinska sestra je rekla: „Imali smo bivšeg momka iz bande koji je umirao od raka i priznao je da je on ubica bande dugi niz godina!"

,,Hteo je da prizna sva ubistva i pokaže policiji gde su tela zakopana. Bolje bi se osećao znajući da porodice njegovih žrtava saznaju gde su im bližnji sahranjeni. Morali smo da uključimo bolnički pravni tim jer smo imali nikakvu politiku koja bi se bavila time i tip je (tada) priznao ubistva od pre nekoliko decenija."

bolnička postelja
foto: Sergei Lykov / Panthermedia / Profimedia

Korisnici nisu mogli, a da se ne zapitaju šta se dalje dogodilo: i pitali su ga da li je uhapšen i prebačen u zatvorsku bolnicu gde čeka suđenje. Jedan korisnik je pitao: ,,U takvoj situaciji, da li uhapse tipa ili ga privedu, ili ga samo puste da ostane u bolnici? Da li je odjednom policajac ispred njegove sobe?"

Drugi korisnik je rekao: „Pitam se da li je on zaista sve to uradio sam. Pošto se to čini kao savršen način da pokrijete i svoje drugare..." Treći korisnik je dodao: „S jedne strane, sreća je što je otkrio ovu informaciju. S druge strane, verovatno nikada ne bi otvorio usta da nije umirao, znajući da neće biti posledica (na ovom svetu barem)."

U naknadnom postu, medicinska sestra je rekla: „Policija je uzela njegovu izjavu, ali nikada nije optužen jer je bukvalno umirao. Umro je u bolnici nedelju dana kasnije. Nikada nismo saznali da li su informacije koje je dao dovele do bilo čega. Stalno sam se nadala velikoj vesti o tome, ali nismo hteli da postavljamo previše pitanja zbog veza sa bandama."

Do danas, ne zna se šta se dogodilo sa zakopanim telima, niti gde se uopšte nalaze. Ceo slučaj ostaje sada u rukama policije i istražnog biroa, ali kako stvari stoje, možda nikada ovaj slučaj neće biti rešen.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs