HOROSKOP ZA 8. APRIL: Vage moraju pet puta da razmisle pre nego kažu nešto, Lav zavodi tuđu ženu, a NJIMA sledi šok

Dnevni horoskop za 8. april kaže kako će Device provesti lagan dan, dok će Škorpiji sve ići naopako

Horoskop
Autor:
HOROSKOP ZA 8. APRIL: Vage moraju pet puta da razmisle pre nego kažu nešto, Lav zavodi tuđu ženu, a NJIMA sledi šok
Foto: Phamous / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ovan

Posao: Ponedeljak je samo prvi u nizu narednih dana u kojima vas očekuju zategnute i nedovoljno jasne situacije u komunikaciji i organizaciji posla, koje bi vas mogle koštaju živaca.

Ljubav: Malo budite kreativniji nego inače i napravite planove koji uključuju partnera u svaku vašu aktivnost.

Zdravlje: Mogući problemi sa sinusima.

Bik

Posao: Početak radne sedmice donosi dosta napetu poslovnu klimu Bikovima, biće dosta izazova u međuljudskim odnosima, zbog nepotpunosti u informisanju i razmeni podataka.

Ljubav: Tipičan bikovski mir, danas bi mogao da poremeti neočekivani susret sa osobom prema kojoj stare simpatije i emocije nisu potpuno zamrle.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Blizanci

Posao: Radni elan i voljni momenat nisu sporni, ali danas Blizance očekuju zastoji i usporavanja u nastojanju da radne obaveze završe na vreme. Moguć ozbiljniji i veći finansijski trošak zbog nečijeg značajnijeg propusta od strane saradnika.

Ljubav: Potrebno je da da uvidite da li i šta možete promeniti na bolje i da se oko svega zdušno potrudite.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Rak

Posao: Sasvim povoljan dan je pred Rakovima da na vreme i bez većih problema realizuju sve zacrtane obaveze.

Ljubav: Tu negde oko vas u radnom okruženju mogli bi da prepoznate znake buduće simpatije.

Zdravlje: Pad energije.

Lav

Posao: Više iznenađujućih prepreka danas vas čeka na profesionalnom polju. Nemojte odmah upadati u vatru i rasprave, pokažite dovoljno strpljenja jer nije povoljan moment za ishitrene reakcije.

Ljubav: Neki detalji su verovatno i dalje nefunkcionalni u sferi ljubavi, pa bi ovaj dan mogli da iskoristite da razmislite o tome i makar nešto poboljšate.

Zdravlje: Stres, nervoza.

Devica

Posao: Vrlo napet dan je pred Devicama, moguće su spletke i sabotaže od strane saradnika.

Ljubav: Nije realno očekivati da danas budete akteri spektakularnih ljubavnih događaja, ali malih iznenađenja svakako jeste.

Zdravlje: Moguća glavobolja, iscrpljenost.

Vaga

Posao: Dosta poslovnih obaveza očekuje Vage tokom prvog radnog dana u sedmici, pa ćete morati da obraćate pažnju na svaku reč i na svaki detalj, jer zbog istih može dolaziti do zastoja, a gde su zastoji tu je i pojačan pritisak, nervoza.

Ljubav: Mnogo toga što ste do sada stavljali pod tepih, sada bi moglo da izađe na videlo, što je signal da se ozbiljnije pozabavite problemima.

Zdravlje: Moguće kardiovaskularne tegobe.

Škorpija

Posao: Početak radne sedmice mogao bi u dobroj meri da odredi buduće smernice vašeg profesionalnog delovanja. Budite strpljivi i revnosni pre svega, jer ćete obaveza imati preko glave.

Ljubav: Sasvim korektan dan je za pozitivna ljubavna dešavanja, ali većina Škorpija može imati problema sa previše krutim i formalnim stavovima. Opustite se.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Strelac

Posao: Od samo starta nove radne sedmice vi ćete lično osećati veliki pritisak, ali to je samo vaš subjektivni osećaj. Pred vama je period krupnijih poslovnih zadataka i morate biti spremni na sve.

Ljubav: Par škakljivih situacija danas vas vreba u sferi ljubavi, a najviše pažnje obratite na nedostatak takta i oštrinu reči upućenih dragoj osobi.

Zdravlje: Budite oprezni u saobraćaju.

Jarac

Posao: Odličan dan da u nove radne pobede krenete punom parom, tako da vas ne očekuju veće prepreke u realizaciji zacrtanih obaveza. Potrudite se da da rešavate što pre neke zaostatke i poplaćate račune koje već duže vreme vučete.

Ljubav: Pozitivna energija kojom zračite mogla bi da bude primećena sa više strana, a na vama je da adekvatno odgovorite u skladu sa svojim načelima.

Zdravlje: Neispavanost, potreban vam je redovan i kvalitetan san.

Vodolija

Posao: Vrlo dobar radni start očekuje Vodolije, uz savet da ne zaborave da se najpre pozabave zaostalim obavezama ako ih ima, pa onda krenu dalje po prioritetima. Moguća su kašnjenja, problemi sa finansijskim prilivima koje očekujete.

Ljubav: Najtipičniji predstavnici ovog znaka danas mogu očekivati bar jedno prijatno iznenađenje u sferi ljubavi od nove simpatije. Ne zalećite se dok se bolje ne upoznate.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Ribe

Posao: Od samog starta ove radne sedmice postoji mogućnost nesporazuma ili nejasnih situacija, pa pre nego što odreagujete, pokušajte da prvo sa kolegama raščistite stvari na neki miran način.

Ljubav: Eventualno rešavanje nekih sitnijih nesporazuma koji vas prate od ranije realan je scenario za ovaj ponedeljak.

Zdravlje: Budite fizički aktivniji.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs