JUTJUBERKA TVRDI DA JU JE SATANA NATERALA DA ZLOSTAVLJA DECU: Sada od muža traži nešto JEZIVO

Bivši bračni par kuje zaveru za povratak dece radi zlostavljanja. Tužilaštvo i policija su na delu.

Lifestyle
11:00h Autor:
JUTJUBERKA TVRDI DA JU JE SATANA NATERALA DA ZLOSTAVLJA DECU: Sada od muža traži nešto JEZIVO
Foto: Printskrin@enews/Instagram

Jutjuberka Rubi Frank, uputila je niz uznemirujućih poziva iz zatvora svom otuđenom suprugu Kevinu Franku nakon što je uhapšena po više optužbi za zlostavljanje i zanemravanje dece.

U petak su tužioci u Juti objavili nekoliko poziva između roditelja šestoro dece, od kojih se jedan mogao čuti kako krivi đavola za svoje postupke, prenosi ,,Pejdž Siks".

Satana mi je oduzeo sve što volim“, rekla je Rubi, autorka Jutjub kanala „8 putnika", tokom poziva 1. septembra.

A ja sam dobra žena. Ne radim nestašne stvari. Ne radim nestašne stvari. Ja sam zaista dobra devojka.” rekla je u jezivom telefonskom pozivu svom suprugu.

Rubi Frank
foto: Printskrin@withoutacrystalball/Instagram

Kevin, koji je od tada podneo zahtev za razvod, tada joj je rekao da će „učiniti sve što može da sačuva istinu u našoj porodici."

Posvećen sam našoj porodici", rekao je. „Posvećen sam tebi i našem braku šta god da se desi. Biću ovde da te podržim na bilo koji način."

Na drugom mestu u pozivu, osramoćena jutjuberka je rekla da se oseća „potpuno neshvaćenom" i uporedila se sa Džozefom Smitom, osnivačem mormonizma.

Rubi je takođe rekla Kevinu, koji je tvrdio da nije igrao nikakvu ulogu u zlostavljanju, da bi mogao da vrati njihovu decu i ponovo ih vaspitava.

Do hapšenja jutjuberke zlostavljačice, došlo je tako što je najmlađi sin bivšeg para pobegao iz kuće u kojoj su njega i njegovu mlađu sestru držali u zatočeništvu Rubi i njena poslovna partnerka Džodi Hildebrand.

Na objavljenom snimku njegovog bekstva vidi se kako dvanaestogodišnjak trči do kuće svojih komšija i pita da li bi mu učinili „uslugu" i pozvali policiju.

Dečak, koji se u sudskim dokumentima pominje kao R.F. imao je lepljivu traku oko zglobova i članaka, bio je prekriven ranama i opisan je kao neuhranjen. Nakon što je policija stigla, i Rubi i Hildebrand su privedeni pod sumnjom za višestruko teško zlostavljanje dece.

Dan nakon hapšenja, Rubi je ponovo pozvala Kevina, pitajući ga da li je „u vestima" i tvrdila da je istraga „lov na veštice", uprkos tome što je kasnije priznala krivicu za četiri krivična dela drugog stepena teškog zlostavljanja dece.

„Đavo me prati godinama", rekla je.

Kada joj je rečeno da će njena deca biti u bolnici „tri dana“, Rubi je delovala više zbunjeno nego zabrinuto.

„Tako je čudno da jednostavno nije potrebno", rekla je. ,,Oni pokušavaju da preuveličaju ovo."

U telefonskom pozivu od istog dana, Rubi je tvrdila da je „odraslima zaista teško da shvate da deca mogu biti puna zla i šta je sve potrebno da se bore protiv."

Rubi Frank
foto: Printskrin@withoutacrystalball/Instagram

U rezimeu slučaja koji je u petak objavila kancelarija tužioca okruga Vašington, tužioci su objasnili da je „verski ekstremizam" motivisao Rubi i Hildebranta da izvrše takvo „užasno zlostavljanje" dece.

Dvoje dece bili su izgladnjivani, pretučeni, primorani da rade duge sate na vrućini bez obuće i vode i kažnjeni fizičkim zadacima od kojih su im se stvarale krvave rane.

Na policiji i tužilaštvu je sada da preduzme određene mere kako bi se deca sačuvala od oca koji je na slobodi i koji izgleda ima namere da povrati starateljstvo.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs