"KLIMAVE STARICE ĆE VAS POŠTEDETI NAJVEĆEG PROBLEMA KOJI MOŽE DA VAM SE DESI: Evo da li su starije žene bolje u krevetu

Mnogi se pitaju da li su starije žene bolje u krevetu, a Bendžamin Frenklin je tvrdio da jesu.

Lifestyle
"KLIMAVE STARICE ĆE VAS POŠTEDETI NAJVEĆEG PROBLEMA KOJI MOŽE DA VAM SE DESI: Evo da li su starije žene bolje u krevetu
Foto: Shutterstock

Bendžamin Frenklin bio je američki pisac, publicista, naučnik, pronalazač i diplomata, čovek koji je bio cenjen širom sveta.

Rođen je 17. januara 1706. godine u Bostonu, državi Masačusets. Otac mu je bio proizvođač sapuna i sveća. Želeo je da Bendžamin postane sveštenik, ali nije imao novca da ga školuje, pa je posle nekoliko godina odustao od te ideje i dozvolio sinu da radi sa njim, a kasnije i bratom u štampariji.

Međutim, ono što malo ko zna o njegovom životu jesu njegove izopačene sklonosti i fetiši.

Bendžamin Frenklin
foto: Profimedia

Naime, jedan od očeva SAD-a kao države bio je i genijalan inovator koji je otkrio tok i karakteristike Golfske struje, izumitelj se gromobrana, izdavač novina i knjiga... Ali, iza zatvorenih vrata, Bendžamin se dičio svojim velikim arsenalom konkubina - što starijim i što prsatijim je mogao da nađe. U svom pismu poznaniku 1745. godine savetovao ga je da su starije konkubine najbolji izbor jer ih starost toliko ugrožava da će učiniti apsolutno sve kako bi zadržale interes muškarca, pa su zato najbolje ljubavnice.

Bendžamin Frenklin
foto: akg-images / akg-images / Profimedia

"Klimave starice su po prirodi više diskretnije i iskusnije, a šanse da zatrudne su nikakve, pa će vas poštedeti onog s*anja s decom. Malo je verovatno da ćete se osećati loše nakon seksa s njima, jer ubacivanje u te koštane vreće s grožđicama je daleko manji greh od razdevičavanja kakve mlade dame koja je bila dovoljno naivna da vam veruje. Jer, kod svake životinje koja hoda uspravno, nedostatak tečnosti koje pune mišiće prvo pogađa gornje delove - lice se suši i postaje naborano, potom vrat, a zatim grudi i ruke, dok donji delovi ostaju jedri kao nekada. Zbog toga, ispod pojasa, nemoguće je prepoznati stariju od mlađe žene. A kako su u mraku sve mačke sive, užitak sa starijom ženom je ako ne jednak, već obično i bolji u skladu s vežbom i iskustvom".

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs