RADIO U MRTVAČNICI, PA SE*SUALNO OPŠTIO SA LEŠEVIMA: Istina se saznala preko DNK, priznanje njegove supruge je šokantno

Priča o nekrofilu Kenetu je jeziva, spavao je sa stotinu mrtvih žena

Lifestyle
17:50h Autor:
RADIO U MRTVAČNICI, PA SE*SUALNO OPŠTIO SA LEŠEVIMA: Istina se saznala preko DNK, priznanje njegove supruge je šokantno
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Kenet Daglas, šezdesetogodišnji zaposlenik u mrtvačnici u Hamiltonu, savezna država Ohajo, priznao je sudiji da je između 1976. i 1992. godine imao intimne odnose sa više od 100 preminulih ženskih tela tokom noćnih smena. U tužbi protiv Hamilton Kuntija, kao Daglasovog poslodavca, ovaj nekrofil priznaje da je bio pod uticajem alkohola i droga tokom izvođenja ovih bizarnih krivičnih dela.

"Samo bih se popeo na njih i spustio pantalone. Ako ne bih konzumirao alkohol pre odlaska na posao, to se ne bi desilo. Uzimao bih drogu, ulazio, popio bih, pa tek onda ulazio" - izjavio je Daglas istražiteljima.

Već 2012. godine priznao je da je imao seks sa još dva preminula tela. U slučaju žene koja je bila žrtva ubistva, tvrdi da je to učinio istog dana kada se zločin dogodio. Kasnije je Daglas priznao da je imao intimne odnose sa više od 100 preminulih žena, a mnogi od tih slučajeva odnose se na tela koja su bila smeštena u mrtvačnicu zbog obdukcije.

Njegovi zločini su otkriveni kada je DNK iz njegove ejakulacije pronađena u jednoj od žrtava 2008. godine. Dejvid Stefan, ubica te žene, priznao je ubistvo, ali negirao je silovanje žrtve.

Okrug Hamilton sada se suočava sa tužbom od porodica tri Daglasove žrtve zbog nepostojanja nadzora nad aktivnostima nekrofila u mrtvačnici.

Tužbu podržava i supruga Daglasa, koja je upozoravala upravu da njen muž "ima perverzne seksualne prohteve" nakon povratka s posla. Međutim, njeni apeli nisu bili uzeti ozbiljno, a naređeno joj je da prestane sa pozivima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs