"TEŠKE FIZIČKE POSLOVE RADIM DA NE BIH POSTALA NARKOMANKA": Tanju Bošković su muškarci uvek ostavljali, ali zna ZAŠTO

Najlepšu ženu Jugoslavije muškarci su uvek ostavljali, ali uprkos tome, glumica Tanja Bošković nije izgubila vedrinu

Celebrities
20:02h Autor:
"TEŠKE FIZIČKE POSLOVE RADIM DA NE BIH POSTALA NARKOMANKA": Tanju Bošković su muškarci uvek ostavljali, ali zna ZAŠTO
Foto: Kurir / Nemanja Pančić

Poznata glumica Tanja Bošković godinama je zvanično u penziji, međutim, još uvek ne želi da odustane od svog životnog poziva, pa je tako u jednom mesecu odigrala 21 predstavu.

Ističe da se ne može povući i reći da ne može, jer je vezana za svoje kolege. Za nju, gluma nije samo materijalna, već i duhovna potreba. Čak i kada se suoči s teškoćama, oseća odgovornost prema drugima, smatrajući da možda neko tog dana baš treba "to nešto" što ona pruža. To je preterano, to nije dobro ni za zdravlje, ni za živce, rekla je Tanja za Blic, pa priznala šta radi da se ne bi odala narkoticima ili drugim porocima.

Tanja Bošković
foto: Promo

“Teški fizički poslovi su tu da ne bih postala narkomanka ili alkoholičarka. Uzmem da spremam kuću. Tihe poslove, ne uključujem usisivač, mada sam često bila u toj napasti. Čitanje mi ne ide od ruke u kasnim satima, mora fizički da se desi nešto. Komplikovan je ovaj zanat, lako nam se popeti u visoki adrenalin, ali nikada ne naučimo da izađemo iz uloge. Jako je teško izvući se iz velikog adrenalina, tad se postaje boem. Nije to lako, ali je divno”, ističe Tanja.

Tanja Bošković
foto: Kurir / Marina Lopičić

Aktivnosti poput spremanja kuće postaju njena terapija.

“Dešavaju se predstave kada ceo ansambl radi to zajedno. Recimo posle “Ljubavnog pisma”, predstave koju igramo preko dvadeset godina, mi sedimo zajedno i razgovaramo. I tako se najbolje spusti to na pravu meru. Vi glumca možete da ubijete lošom rečju ili pogledom koji je upućen sa nipodaštavanjem. Možete duševno da ga osakatite za ceo život. O tome se sve manje misli”, zaključila je glumica.

Bila je jedna od najlepših žena Jugoslavije, muškarci u se otimali za njenu pažnju. Međutim, kako je i sama rekla - nije imala sreće u ljubavi.

"Nekad sam jako patila što su me frajeri ostavljali brzo, bez objašnjenja. Mislila sam da sam dosadna i najgora na svetu kad me niko ne voli. U stvari nisu me voleli onako kako sam očekivala: bezuslovno i do kraja života", rekla je ona jednom prilikom.

Ipak, njeno mnjeno srce samo jedan muškarac uspeo je da osvoji, a za njim je uvek i patila.

Snažno je volela reditelja Dejana Karaklajića, međutim taljubav se završila neslavno. Krunanjihove velike ljubavi jesu deca - ćerka Lana sin Đorđe. Ćerka je krenula njenim stopama i bavi se glumom, a sin je završio Fakultet političkih nauka i početkom 2014. godine se oženio i danas živi u Americi.

Stil/Blic

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs