MAJKA MONSTRUM JE PRODALA ĆERKU ZA 30 DOZA DROGE: Poslednji trenuci života devojčice su jezivi, kamera sve zabeležila

Trogodišnja Luz Maida nije mogla da shvati šta se dešava kad ju je usred noći probudila majka i gurnula u zagrljaj nepoznatog čoveka

Lifestyle
21:06h Autor:
MAJKA MONSTRUM JE PRODALA ĆERKU ZA 30 DOZA DROGE: Poslednji trenuci života devojčice su jezivi, kamera sve zabeležila
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Tragična sudbina trogodišnje Luz Maide odigrala se u horor scenariju kad je njen život prekinut brutalnim činom majčine izdaje i zloupotrebe. U noći koja će zauvek ostati urezana u pamćenje, mala Luz bila je nemoćna žrtva nečuvenog događaja.

Majka, Aurelija Salinas, koja je trebala biti njen zaštitnički oslonac, umesto toga ju je predala u ruke nemilosrdnom dilerskom partneru u zamenu za tragično nisku sumu od 10 funti u obliku krek droge. Bezdušni diler, čija je identifikacija ostala nepoznata, odveo je nevino dete u Pedro Juan Caballero, Paragvaj, gde je Luz postala žrtva užasnih zločina.

Nešto više od 24 sata kasnije užasnute komšije pronašle su Luzino okrvavljeno telo unutar napuštene kuće. Luz, koju su često viđali kako nosi plavu haljinu sa odštampanim likovima iz crtanog filma, majka je izdala za 30 doza kreka.

Srceparajući snimak prikazuje Luz kako pokušava da pobegne iz kandži dilera koji je nosi iz njene kuće. Dok se kreće niz blatnjavu stazu nosi Luz u jednoj ruci i čini se da je šamara slobodnom rukom kako bi je naterao da prestane da se migolji.

Diler, čije ime nije saopšteno, silovao je i ubio trogodišnjakinju koja još nije krenula u školu. Prvi izveštaji navode da se ugušila. Njeno sićušno telo otkriveno je umotano u košulju na krevetu u napuštenoj kući.

Besni meštani su navodno pokušali da linčuju majku nakon što je tokom saslušanja priznala umešanost u ubistvo svoje ćerke. Njen dečko je kasnije priznao ubistvo.

Majka monstrum je prvo rekla policiji da je Luz nestala dok je spavala, ali je priznala da je prodala ćerku za drogu nakon što je policija nabavila snimak nadzorne kamere.

Uhapšen je i jedan tinejdžer (17) koji je takođe umešan u jeziv zločin.

Policija je saopštila da je Salinas bila pod uticajem droge i delovala je bezbrižno dok je policija tragala za devojkom.

Devojčica
foto: preentscreen/Youtube

Više od 300 meštana prisustvovalo je Luzinoj sahrani, a neke komšije su kasnije zapalile kuću u kojoj je pronađeno njeno telo.

Istražitelji su rekli da je porodica imala istoriju tragedija. Salinas inače ima još sedmoro dece - uključujući i devojčicu (12) koju je navodno podvodila jednom muškarcu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs