NEDELJNI HOROSKOP OD 21. DO 27. AVGUSTA: Ovan će napredovati u karijeri a Rak na ljubavnom polju, dok ONI stagniraju

Pročitajte nedeljni horoskop od 21. do 27. avgusta 2023. godine i saznajte šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

Lifestyle
Autor:
NEDELJNI HOROSKOP OD 21. DO 27. AVGUSTA: Ovan će napredovati u karijeri a Rak na ljubavnom polju, dok ONI stagniraju
Nedeljni horoskop od 21. do 27.avgusta 2023. godine, Foto: Shutterstock

OVAN

Nedeljni horoskop od 21. do 27. avgusta 2023. godine ima dobre vesti za Ovna napredak u karijeri je vaše drugo ime ovih dana. Ali, pazite se retrogradnog Merkura u poslovnom okruženju - neko bi mogao da vam "muti vodu" iza leđa. Zauzeti, sastavićete svoj mali rajski vrt, oazu romanse u kojoj će jedini gost biti vaš partner. Slobodni, pazite se da ne upadnete u stare ljubavne zamke. Kuća vas zove, organizujte se. Neka mala promena u domu, kao što je sređivanje bašte ili preuređenje stana, doneće vam unutrašnji mir. Najbolji dani biće vam utorak i sreda.

BIK

Na poslu, žargonski rečeno, "kidate". Ostvarujete uspeh na svakom polju, pohvale samo pljušte. Ali, obratite pažnju na potencijalne ljubavne izazove. Zauzeti, vaša veza cveta, a slobodni bi mogli da upoznaju osobu koja će im privući pažnju. Romansa je na pomolu, samo spustite gard koji ste podigli od poslednje veze. Vreme je da se prepustite uživanju. Razmislite o renoviranju doma, ali ništa krupno. Postavite nove ukrase, oplemenite prostor, napravite udoban kutak za opuštanje. Najbolji dani biće vam četvrtak i subota.

BLIZANCI

Mozak vam radi "300 na sat" na poslu, ali pripazite da ne "sagorite". Odvojite vreme za predah, inače nećete biti efikasni koliko želite. Ljubav? Zauzeti, razgovor sa partnerom vam podiže vezu na novi nivo. Slobodni, neko iz vaše prošlosti bi mogao da napravi povratak. Povedite računa o svom zdravlju i odmorite se. Iskoristite ovu nedelju za planiranje rasporeda i uvođenje zdravih navika kako biste sačuvali energiju. Najbolji dani biće vam ponedeljak i petak.

Dijeta, Hrana, Žena, Devojka
foto: Shutterstock

RAK

Nedeljni horoskop od 21. do 27. avgusta 2023. godine kaže Rakovima da im je intuicija savršena - koristite je na poslu! Ali, pazite na dramu koja vas okružuje i kolege koje vam zavide. U ljubavi, strastvene iskre su u vazduhu, uživate svakim atomom! Slobodni, možda je vreme da se oslobodite prošlosti. Okrenite list, bićete mnogo srećniji. Ne zanemarujte brigu o zdravlju. Fokusirajte se na emotivnu ravnotežu, koristite meditaciju ili jogu kako biste se nosili sa stresom. Najbolji dani biće vam ponedeljak i utorak.

LAV

Trenutno na poslu briljirate, vi ste poput kralja Mide - sve čega se dohvatite pretvarate u zlato. Ali, pazite se crnih oblaka rivalstva. Ljubav? Zauzeti, zajednički planovi se kotrljaju lagano. Možda ne tempom koji priželjkujete, ali cilj je na vidiku. Slobodni, pripremite se za neočekivanu romansu. Vreme je za promene u kući, osvežite je malo. Razmislite o organizaciji prostora kako biste stvorili harmonično okruženje koje će vam pomoći da se bolje fokusirate. Najbolji dani biće vam utorak i četvrtak.

DEVICA

U poslu, vi ste šef! Ali, čuvajte se i nemojte da brzate, osmislite detaljnu i mudru strategiju. U ljubavi uživate. Partner vam je odan, njegovo prisustvo na vas deluje umirujuće. Slobodni, pazite, da se ne zanesete iluzijama. Neko bi mogao da vam se predstavi u mnogo lepšem svetlu nego što je realno. Odmor vam je preko potreban, opustite se. Iskoristite vikend za relaksaciju, možda planirajte mini spa dan kod kuće kako biste se osvežili i regenerisali. Najbolji dani biće vam četvrtak i nedelja.

Žena, Devojka, uživanje, Leto, Odmor, Par, Ljubav, Jutro
foto: Shutterstock

VAGA

Karijera vam stagnira i niste sigurni da li je to do vas ili vas neko drugi sabotira. Ne dozvolite hejterima da vam poljuljaju samopouzdanje. Ljubav? Zauzeti, komunikacija je ključ. Nesuglasice sa partnerom rešićete samo iskrenim i otvorenim razgovorom. Slobodni, neko "kul" će ti zakucati na vrata vašeg srca. Posvetite se porodici, to je vaš temelj. Razmislite o organizovanju porodičnog okupljanja ili večere kako biste proveli kvalitetno vreme sa svojim najmilijima. Najbolji dani biće sreda i petak.

ŠKORPIJA

Planovi i ideje koje imate nailaze na podršku nadređenih, ali vas zato kolege iz vašeg ranga baš i ne simpatišu. Moguće je da će se pobuniti zbog nekih vaših propusta i pokušati da vas diskredituju. Kod zauzetih bukti strast u vezi, očekujte vatrene noći. Slobodne muči nostalgija, čeznu za srećnim vremenima sa bivšim partnerom. Trgnite se! Posvetite se svom fizičkom blagostanju, redovno vežbajte i uravnoteženo se hranite. Najbolji dani biće vam petak i nedelja.

STRELAC

Nedeljni horoskop od 21. do 27. avgusta 2023. godine upozorava Strelčeve na poslovne rizike. Avanturista ste u duši, ali pripazite se zamki i sumnjivih ponuda na poslu. Što se ljubavi tiče, zauzeti uživaju u romansi, planiraju budućnost sa partnerom. Slobodni ulaze u romansu. Osoba koja ima se dopada im šalje ljubavne signale! Potreban vam je odmor, napunite baterije. Iskoristite slobodno vreme za izlazak u prirodu ili kratki vikend izlet kako biste se osvežili i napunili energijom. Najbolji dani biće ponedeljak i četvrtak.

Žena, Devojka, uživanje, Leto, Odmor, Par, Ljubav, Jutro
foto: Shutterstock

JARAC

Vaša karijera ide uzlaznom putanjom, ali ne zaboravite da napravite ravnotežu sa životom van posla. U ljubavi, zauzeti, budite otvoreni za kompromise. Partner za sada nosi više tereta, podelite obaveze. Slobodni, nova osoba će vas osvojiti svojom autentičnošću. Imajte na umu, pak, da "nije zlato sve što sija". Posvetite pažnju kući i kućnim obavezama. Prijaće vam eksperimentisanje u kuhinji i sitno renoviranje životnog prostora. Najbolji dani biće utorak i nedelja.

VODOLIJA

Kreativnost vas pokreće u poslu, ali ne dozvolite da neko od kolega prisvoji vaše ideje. Čuvajte se ogovaranja i spletki. Zauzete Vodolije bi trebalo da otvoreno komuniciraju sa partnerom, recite mu šta vas brine, problem nije nerešiv. Oni koji nisu u vezi će vrlo verovatno uskoro biti. Neko će vam otvoriti vrata srca i pružiti ljubav o kakvoj ste oduvek sanjali. Povedite računa o zdravlju i obratite pažnju na dom, to vam donosi unutrašnji mir. Iskoristite ovu nedelju da osmislite kreativne projekte koji će vas ispuniti i doneti vam radost. Najbolji dani biće vam ponedeljak i sreda.

RIBE

Nedeljni horoskop od 21. do 27. avgusta 2023. godine ima upozorenje za Ribe. Poslovne ideje vam dolaze lako, inspirisani ste, ali ne zaboravite realnost. Oni koji su u vezi i braku mogli bi da saznaju tajnu koja će stvoriti probleme u vašem odnosu. Slobodni uživaju u samoći, ali je moguća "brzinska" afera. Posvetite više pažnje svojoj duhovnosti i unutrašnjem blagostanju, možda je vreme da istražite nove načine meditacije. Najbolji dani biće vam sreda i petak, prenosi Mondo.rs

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs