STIŽE NIKAD JAČI RETROGRADNI MERKUR 23. AVGUSTA: Nijedan znak neće biti pošteđen KRIZE, a sve LAŽI će biti razotkrivene

Za sve one koje vole da čuju saveta astrologa, dobro se pripremite jer od 23. avgusta počinje retrogradni Merkur koji će mnogim znacima pomrsiti konce.

Horoskop
07:20h Autor:
STIŽE NIKAD JAČI RETROGRADNI MERKUR 23. AVGUSTA: Nijedan znak neće biti pošteđen KRIZE, a sve LAŽI će biti razotkrivene
Šta donosi retrogradni Merkur znacima u avgustu 2023 ?, Foto: Shutterstock

Veoma intenzivan retrogradni Merkur počinje 23. avgusta i završava se 15. septembra, a nijedna znak neće biti pošteđen njegovog uticaja!

Biće u znaku Device, te će u fokusu biti nezavršeni poslovi i finansije.

Ljudi rođeni u ovom znaku ovično su fokusirani na detalje i sitnice i praktični kada je reč o poslu i završavanju zadataka, a skloni su da završe sve što su započeli. Zahvaljujući svojoj istrajnosti, ispunjavaju sve ciljeve.

Ukoliko se u narednom periodu osetite umorno i dezorijentisano, kao da niste sasvim svoji, postoji velika verovatnoća da će to biti pod dejstvom retrogradnog Merkura.

Retrogradni Merkur
foto: Shutterstock

Za većinu znakova Zodijaka nastupiće "komunikaciona kriza" – bukvalno ćete imati poteškoće u razgovoru i odnosu s drugima, a mogle bi da nastupe i smetnje u vidu kasno dobijenih i pogrešno protumačenih poruka.

Pošto retrogradnost Merkura sada počinje u Devici, promenljivom zemaljskom znaku povezanom s logikom, napornim radom, zdravljem, analizom, kompetencijom i inteligencijom, to bi moglo da dovede do toga da se ostvarenje vaših planova zaustavi naglo.

Iako Merkur tehnički vlada Devicom, što umanjuje deo negativnog uticaja, možete očekivati da će vas ovo iskustvo primorati da se vratite osnovama i ponovo izgradite svoj Univerzum.

Putovanje, Ljubavni Par, Zaljubljeni Par, More, Plaža
foto: Shuterstock

Vreme je da stvari budu efikasnije i bolje organizovane jer Devica žudi za smislenošću.

Očekuje se da će ovaj retrogradni Merkur najviše uticati na putovanje, obrazovanje i način na koji se prepuštamo iskustvima jer počinje na 21. stepenu (stepenu Strelca). On izaziva glad za znanjem i dobro zasluženim prosvetljenjima, pa ćete tokom ove retrogradnosti moći malo da se isključite iz spoljnog sveta i nađete put ka unutrašnjem "ja". Usput biste mogli da otkrijete ponešto novo o sebi.

Na samom završetku čekaju vas intenzivne emocije i naleti strasti, dok ćete se zbog osmog stepena Škorpije naći licem u lice s tajnom koja može da vam promeni život. Možete očekivati da će isplivati neke potisnute informacije, da će laži biti razotkrivene i da će konačno sve biti jasno. Iako će možda boleti neka saznanja, ona su vam neophodna da biste bili "mirne duše" i otvorenih očiju i kako biste sagledali stvari realno.

Ne ignorišite ono što ne želite da vidite jer će vas samo istina zaista osloboditi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs