NOVINAR OBJAVIO DA JE SOBARICA UKRALA KORIŠĆEN KONDOM MILIONERA I ZATRUDNELA: Ispostavilo se da je u pitanju SAMO ŠALA

Priča o sobarici iz Las Vegasa koja je ukrala kondom milionera i sebi napravila dete privukla je pažnju medija širom sveta, a mnogi su za nju saznali putem društvenih mreža gde su je dalje šerovali i komentarisali.

Lifestyle
17:40h Autor:
NOVINAR OBJAVIO DA JE SOBARICA UKRALA KORIŠĆEN KONDOM MILIONERA I ZATRUDNELA: Ispostavilo se da je u pitanju SAMO ŠALA
Sobarica "bezgrešno začela" dete sa milijarderom, Foto: Shutterstock

Ipak, čovek koji je originalno postavio ovu vest Ihlaya News otkrio je da je to u stvari bila šala, što je kasnije i objavljeno na društvenim mrežama ove stranice. Novinar koji je na tom portalu objavio ovu vest izmislio je sve, a čak je iskoristio i sliku žene za koju se ne zna ko je ona zaista.

hotel, sobarica, Sređivanje hotelske sobe
foto: Shutterstock

Ovo je njegova priča u celosti.

U gradu greha jedna 41-godišnjakinja počinila je veliki greh - svesno, proračunato i namerno. Prolog i epilog čitave drame jesu takvi da je čistačica hotela u Las Vegasu dobila spor na sudu u vezi sa izdržavanjem deteta protiv 29-godišnjeg milijardera sa kojim nikada nije spavala, niti imala bilo kakav fizički kontakt, a sve nakon što je osmislila pakleni plan da zatrudni sa njim bez da imaju intimni odnos.

Džejn, koja je radila kao sobarica, imala je 36 godina kada je ukrala korišćeni prezervativ iz kante za smeće u hotelskoj sobi tada 24-godišnjeg milionera iz Amerike. Tada je ubacila semenu tečnost u svoju vaginu i zatrudnela. Rodila je dečaka koji sada ima pet godina, a ubrzo po njegovom dolasku na svet pogkrenula je sudski proces za alimentaciju i izdržavanje deteta "bezgrešno začetog" sa milijarderom u gradu bluda, kocke i grehova.

Tokom saslušanja u sporu za izdržavanje deteta, Džejn je priznala da nikada nije spavala sa mladim milijarderom i da se oplodila njegovom spermom dok je čistila njegovu sobu.

hotel
foto: Shutterstock

Detaljno je objasnila kako je osmislila plan, šta ju je inspirisalo na ovaj čin i kako je sprovela u delo ono što je zamislila da bi sebi obezbedila lagodan i luksuzan život.

- Ostavio je svoj bankovni izvod na noćnom ormariću u svojoj hotelskoj sobi i videla sam ga dok sam čistila. U to vreme sam toliko želela bebu i mislila sam da bi bilo bolje da imam bebu sa bogatim čovekom - izjavila je na početku saslušanja, a prenosi portal "Vanguard".

Test očinstva je ubrzo sproveden i ispostavilo se tačnim da je mladi milijarder otac. Sud mu je naložio da majci deteta isplati dva miliona dolara za dodatašnje tri godine života njegovog sina koje je propustio.

Otac uzvraća tužbom

Njegovi advokati su rekli da njihov klijent planira da pokrene druge pravne postupke protiv majke zbog krađe njegovih telesnih tečnosti i povrede njegove privatnosti.

U međuvremenu, Džejn je napustila posao sobarice u hotelu i pokrenula nekoliko privatnih biznisa sa svojim novostečenim bogatstvom, a još ima puno starateljstvo nad svojim detetom kome je dala ime po njegovom ocu.

Kao što smo već napomenuli, sve je bila samo šala.

(Stil/ Žena Blic)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs