tužna vest

SANDRA BULOK IZGUBILA LJUBAV SVOG ŽIVOTA: Borio se kao lav, a najviše je volela to kako se OPHODIO PREMA NJOJ

Brajan Rendal je preminuo u subotu, objavila je njegova porodica u saopštenju

Vip priča
09:21h Autor:
SANDRA BULOK IZGUBILA LJUBAV SVOG ŽIVOTA: Borio se kao lav, a najviše je volela to kako se OPHODIO PREMA NJOJ
Kako je Sandra Bulok izgubila dugogodišnjeg partnera?, Foto: Vasquez-Max Lopes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dugogodišnji partner Sandre Bulok, Brajan Rendal, preminuo je tokom vikenda, otkrila je njegova porodica u izjavi za Pipl magazin u ponedeljak.

Imao je 57 godina

„Sa velikom tugom delimo da je 5. avgusta Brajan Rendal mirno preminuo posle trogodišnje borbe sa ALS-om (Amiotrofična lateralna skleroza)“, podelila je njegova porodica. „Brajan je rano odlučio da svoje putovanje sa ALS-om zadrži privatnim, a mi koji smo brinuli o njemu dali smo sve od sebe da ispoštujemo njegov zahtev."

Sandra Bulok
foto: Profimedia

Neumorno smo zahvalni lekarima koji su sa nama kretali krajolikom ove bolesti i zapanjujućim medicinskim sestrama koje su postale naše cimerke, često žrtvujući svoje porodice da bi bile sa našima“, dodala je njegova porodica. „U ovom trenutku tražimo privatnost kako bismo tugovali i pomirili se sa nemogućnošću da se oprostimo od Brajana“, zaključuje se u izjavi, potpisanoj, „Njegova voljena porodica“.

Sandra Bulok (59) je upoznala Rendala, manekena koji je kasnije počeo da se bavi fotografijom, kada je ovekovečio rođendan njenog sina Luisa u januaru 2015. Kasnije te godine su svoju vezu izneli u javnost, pa su se tako zajedno pojavili na venčanju Dženifer Aniston i Džastina Teroa.

Bulok, koja je majka Luisa (13) i ćerke Lejle (10), osvrnula se na temu braka tokom pojavljivanja u programu "Red Table Talk" u decembru 2021.

Sandra Bulok
foto: Profimedia

„Pronašla sam ljubav svog života. Delimo dvoje prelepe dece — troje dece, (Rendalovu) stariju ćerku. To je najbolja stvar ikada“, rekla je tada Bulok.

„Ne želim da vam kažem da uradite to kao što ja to radim, ali meni ne treba papir da bih bila odan partner i odana majka“, rekla je ona.

Ranije u istoj epizodi "Red Table Talk", Bulok je rekla da je Rendal odličan „primer“ njenoj deci.

"On je primer koji bih želela da moja deca imaju", rekla je zvezda.

1 / 3 Foto: Profimedia

„Imam partnera koji je hrišćanin i postoje dva različita načina na koje gledam na stvari. Ne slažem se uvek sa njim, a ni on se ne slaže uvek sa mnom. Ali on je dobar primer čoveka čak i kada se ja ne slažem sa njim."

„Tvrdoglava sam, ali ponekad moram da sednem i slušam i kažem: 'Ti to kažeš drugačije, ali mislimo na potpuno istu stvar'“, rekla je ona tokom tog intervjua.

Sanda Bulok još uvek nije dala izjavu povodom gubitka partnera.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

Sandra Bulok