PREVARIO JE ŽENU S 20 GODINA MLAĐOM, PA PODVIJENOG REPA TRAŽIO OPROŠTAJ: Evo kako mu je ljubavnica rasturila kuću

Svestki mediji preneli su vest da se čuvena glumica Natali Portman razvodi, nakon što ju je suprug pevario.

Vip priča
23:18h Autor:
PREVARIO JE ŽENU S 20 GODINA MLAĐOM, PA PODVIJENOG REPA TRAŽIO OPROŠTAJ: Evo kako mu je ljubavnica rasturila kuću
Natali Portman se razvodi, Foto: Javiles/Bruce / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Slavna glumica Natali Portman rešila je da stavi tačku na brak sa baletskim igračem i koreografom Bendžaminom Milpiedom, sudeći prema njihovom odnosu, prenosi Us Weekly.

"Nakon što su se pojavile vesti o njegovoj aferi, pokušavali su da rade na svom braku, ali su trenutno u nedoumici", rekao je insajder o Portmanovoj (42) i Millepiedu (46) za pomenuti portal.

Otuđeni par — koji ima sina Alepa (12) i ćerku Amaliju (6) obnovio je spekulacije o svom statusu na njihovu 11. godišnjicu braka u petak, 4. avgusta, kada je Portman primećena bez venčanog prstena tokom jednog događaja u Sidneju.

Natali Portman
foto: JPA/AFF-USA.com / PA Images / Profimedia

U junu su se proširile glasine da je Millepied imao aferu sa Kamilom Etjenom, 25-godišnjom klimatskom aktivistkinjom. U to vreme, insajder je rekao da je Portman ostala privržena svom braku uprkos navodnom neverstvu.

"Natali veruje da je Bendžaminova afera bila kratka i glupa veza koja mu ništa ne znači", ekskluzivno je rekao izvor, dodajući da je Portman bila "ponižena" glasinama. Prema izvoru, Portman je bila "spremna da vidi da li je sposobna da ponovo izgradi svoje poverenje" u Millepieda kako bi osigurala da njihova deca "ne odrastaju u razorenoj kući".

Natali Portman
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Drugi insajder je, međutim, rekao da Portman nije znala da li će ona i njen muž moći da obnove svoju vezu nakon skandala. "Trenutno razgovaraju i rade na tome zajedno zbog svoje dece", objasnio je insajder, dodajući da Millepied "žali" zbog svojih postupaka.

1 / 7 Foto: BauerGriffin/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia

Kada je reč o Portman i Milepiedu, oni su se upoznali 2009. godine na snimanju njenog Oskarom nagrađenog baletskog filma "Black Swan" za koji je on radio koreografiju. Emocije su odmah planule, te su se verili 2010, a venčali u Kaliforniji dve godine kasnije, a tokom braka su dobili dvoje dece, te ostaje samo da se nadamo da će uspeti da prevaziđu ovaj problem.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs