DROGIRALA SE TOKOM TRUDNOĆE, ODUZELI JOJ DETE,A SAMOUBISTVO MUŽA JE DOTUKLO: Živela je navučena na plastiku i opijate

Buran život pevačice koju su optužili da se drogirala u trudnoći, Kortni Lav retko ko bi mogao da isprati.

Vip priča
20:39h Autor:
DROGIRALA SE TOKOM TRUDNOĆE, ODUZELI JOJ DETE,A SAMOUBISTVO MUŽA JE DOTUKLO: Živela je navučena na plastiku i opijate
Buran život Kortni Lav, Foto: Reuters

Supruga pokojnog Kurta Kobejna, rokerka Kortni Lav na pragu je 7. decenije, a osim muzičke karijere i braka sa rok zvezdom, iza nje je veliki broj skandala. Američka pevačica uoči sudskog procesa između Džonija Depa i Amber Herd, koje se odigralo prošle godine, prisetila se kako joj je glumac spasio život nakon što se predozirala i tako joj pomogao tokom najmračnijeg perioda života.

Problematični stil života uzrokovao je da joj oduzmu i dete, koje je dobila u braku sa Kurtom Kobejnom, sa kojim je bila četiri godine. Kurta je upoznala 1990. godine, a venčali su se posle dve godine na Havajima.

Odmah po rođenju njihove ćerke pojavile su se vesti o tome da je Kortni tokom trudnoće uzimala narkotike, zbog čega su Kurt i ona bili primorani da jednom nedeljno odlaze na testove.

Kortni Lav
foto: Profimedia

"Opijali smo se i bili smo non stop dogirani. Dobili bi pilule i onda bi otišli ​​u Alfabet Siti. Nosili bi šešire i gutali drogu. Par meseci smo uzimali heroin. Kurt je samo želeo da ostane u stanu i da se bavi drogira, farba i svira gitaru. To je jedino želeo da rad", pričala je Lavova 2015. godine u vreme promocije biografskog filma "Montage of Heck" o frontmenu Nirvane, piše Telegraf.

U velikoj ispovesti otkrila je da joj je otac još u detinjstvu davao LSD, a majku je optužila za zlostavljanje.

Kortni Lav
foto: POOL / Getty images / Profimedia

Već dovoljno labilnu narav posebno je potresla smrt supruga. Naime, Kurt Kobejn je 1994. godine sebi oduzeo život, a Kortni je utehu ponovo tražila u porocima.

Zbog upotrebe narkotika i čestog konzumiranja alkohola Kortni je pravila nerede i izazivala tuče, da bi potom završila u klinici za odvikavanje, gde je provela pola godine.

Kortni Lav
foto: Profimedia

Ovakav stil života ostavio je posledice po njeno zdravlje, te godinama živi u bolovima. Isticala je da joj ne prijaju terapije lekara koji je tretiraju kao bivšeg zavisnika, odnosno da medicinski radnici nisu dovoljno stručni.

Kortni Lav
foto: MB Pictures / Shutterstock Editorial / Profimedia

"Sada sam sasvim dobro, a CBD ulje od konoplje uklonilo je gotovo sve fizičke simptome moje bolesti, uključujući i nesnosnu bol. Bila sam prikovana za krevet. Mislila sam da će me bolest sasvim slomiti. Ipak, ponovo sam uspela. Sada sam dobro. Još uvek sam krhka, ali uskoro ću opet biti jaka", otkrila je Kortni pre dve godine i dodala da je u najtežem periodu imala samo 43 kilograma.

Ova kontroverzna rokerka nije odolela ni estetskoj hirurgiji, a iako joj je želja bila da očuva prirodni izgled, otišla je predaleko.

Kurt Kobejn, Kortni Lav
foto: Profimedia

"Nije mi se sviđao moj stari nos, i to još od kada sam ga operisala. Otišla sam predaleko, pa sam odlučila to da popravim i mislim da sada izgledam mnogo bolje", rekla je pre nekoliko godina.

Poslednjih nekoliko godina slabije se pojavljuje u medijima, a poznato je da je vodila sudske procese protiv ostalih članova Nirvane zbog sukoba oko nasledstva muzičke kuće, koju su oni osnovali.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs