KO JE DVOJNICA SOFIJE LOREN KOJA JE ZAVELA POLA HOLIVUDA? Kada se pojavila bez šminke komentari su bili podeljeni

Madalina Genea, rumunska glumica i model sa 35 godina, neobično liči na mladu Sofiju Loren

Celebrities
11:13h
KO JE DVOJNICA SOFIJE LOREN KOJA JE ZAVELA POLA HOLIVUDA? Kada se pojavila bez šminke komentari su bili podeljeni
Madalina Genea, Foto: Simone Comi/IPA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Da li ste čuli za izvanrednu Rumunku po imenu Madalina Genea? Priča se da njena pojava jako podseća na nezaboravnu zvezdu Sofiju Loren iz ranijih dana, kao i da je svojom harizmom, šarmom i lepotom već uspela da zaprepasti pola Holivuda.

Madalina, Madalina Genea
foto: Simone Comi/IPA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Od trenutka kada je ta lepa Italijanka pre tri godine stupila na scenu festivala u Veneciji, njen sjaj je zasenio sve prisutne, a mnogi je od tada posmatraju kao najlepšu ženu na svetu.

Njenoj privlačnosti nisu mogli da odole Džerald Batler, Majkl Fasbender i Leonardo Di Kaprio. Čak je bila i u vezi sa Vitom Šnabelom, a iz veze sa rumunskim preduzetnikom ima ćerku Šarlot.

Madalina, Madalina Genea
foto: Simone Comi/IPA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Paparaci su uspeli da uhvate popularnu lepoticu na plaži odmarališta Portofino, gde Madalina svake godine pronalazi osveženje. Ovoga puta uhvaćena je u kako uživa u vezi sa svojim izabranikom Andreom Kastanjolom i malom Šarlot. Madalina je uživala sa decom, igrajući se u moru, kupanje i oblikovanje peska sa ćerkom. Iako nisu zvanično potvrdili svoju vezu, dugo se spekulisalo da su Andrea Kastanjolo i ova lepa manekenka duboko emotivno povezani.

Madalina Genea
foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Uprkos promenama u kupaćim kostimima, teško je odlučiti koji model bolje ističe njenu atraktivnost i lepotu. Uostalom, za takvu dvojnicu Sofije Loren teško da postoji komad odeće koji bi mogao da umanji njen fantastičan izgled.

Sofija Loren
foto: Courtesy Everett Collection / Everett / Profimedia

Puna usna, delikatan nos, istaknute jagodice, besprekorne proporcije i obline krase Madalinu, koja u javnosti uvek izgleda savršeno negovana. Madalina je aktivna na društvenoj mreži Instagram, a jednom je svoje pratioce obradovala fotografijama na kojima pozira bez šminke.

Njeni fanovi na Instagramu oduševljeni su njenim izgledom i veruju da je šminka zaista nepotrebna, pa čak tvrde da je i bez nje još lepša. Svaki put kada se Madalina pojavi na crvenom tepihu, sve ostavi bez daha. Madalina je karijeru započela sa 15 godina, kada ju je otkrio italijanski dizajner Gatinoni. Zahvaljujući svojoj lepoti i talentu, učestvovala je u brojnim modnim kampanjama i revijama, ali nije uvek izgledala ovako.

Madalina Genea
foto: Profimedia

Iako su joj mnogi prigovarali zbog plastičnih operacija i operacija kojima se podvrgla, jedna od najpoželjnijih žena na svetu je zahvaljujući tome osvojila mnoge poznate muškarce. Pre nekoliko godina njome je bio očaran holivudski zavodnik Džerard Batler, ali njihova veza nije potrajala, baš kao ni ona sa Leonardom Dikaprijem.

1 / 9 Foto: Profimedia

Takođe je bila u vezi sa dizajnerom Filipom Plejnom, a osvojio ju je bogati trgovac umetninama Vito Šnabel. Međutim, čini se da je to bila samo letnja zavaravanje, pošto je Vito kasnije viđen sa Irinom Šejk, iako nijedna od njih nikada nije potvrdila vezu, uprkos zajedničkim nastupima u Njujorku. Madalina je takođe ponosna majka devojčice iz veze sa rumunskim biznismenom Meteom Stratanom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs