NAŠOJ PEVAČICI OTKAZALI NASTUP NA UNAPRED DOGOVORENOJ SVADBI: Kada budete čuli razlog ovog skandala bićete šokirani

Pevačica ističe da joj se do sad u karijeri nije deslo da joj nakon šest meseci od ugovorene svadbe neko otkaže zbog ovakvog razloga.

Lifestyle
Autor:
NAŠOJ PEVAČICI OTKAZALI NASTUP NA UNAPRED DOGOVORENOJ SVADBI: Kada budete čuli razlog ovog skandala bićete šokirani
Pevačici otkazali nastup na svadbi zbog bizarnog razloga, Foto: printscreen/youtube/teastosevska_official

Pevačica Tea Stoševska proslavila se učešćem na muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" i privukla veliku pažnju atraktivnim izgledom.

Objavila je na svom Instagram profilu prepisku u kojoj joj kum mladenaca saopštava da zbog kumine ljubomore ipak neće pevati na unapred dogovorenoj svadbi. Mlada je bila izričita u zahtevu da joj ova pevačica ne peva na svadbi.

"Svesna da sa mnogo žena ima problem sa mnom zbog mog izgleda, iako nikada nisam imala probleme na svadbi sa mladama koje su normalne. U prošlosti sam imala nekoliko svadbi na kojima nisam pevala jer mi kolege sa kojima treba da radim tu svirku kažu da mlada neće da ja pevam jer su ljubomorne. Ali mi to kažu odmah. Ali ovo posle šest meseci da mi kaže, to mi se još nije desilo. To znači da ona nije bila obaveštena o tome ko joj peva na svadbi, što mi je apsolutni apsurd. Ja da sam mlada znala bih svaki cvetić unapred gde će da stoji. Ali zato se uzme kapara unapred da bi se mi muzičari u tim situacijama zaštitili. Daju pare unapred, pa neka slobodno otkazuju - otkrila je Tea kako prenosi Espreso.rs

Tea Stoševska
foto: printscreen/youtube/teastosevska_official
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs