NAŠA ANA JE NAJFATALNIJA MIS GRČKE, ZAVELA JE MOĆNOG BIZNISMENA PUNOG PARA: A malo zna da su joj otac i deda ČUVENI SRBI

Unuka Đorđa Marjanovića je prava dama, čije je ime sinonim za lepotu i prefinjenost.

Lifestyle
16:06h Autor:
NAŠA ANA JE NAJFATALNIJA MIS GRČKE, ZAVELA JE MOĆNOG BIZNISMENA PUNOG PARA: A malo zna da su joj otac i deda ČUVENI SRBI
Ko je unuka Đorđa Marjanovića?, Foto: Printscreen Youtube / annaprelevic

Ana Prelević potiče iz veoma ugledne porodica, a svojom neopisivom lepotom osvojila je svet, te je zaslužno dobila i titulu misice! Naime, otac joj je slavni slavni košarkaš Branislav Prelević, a deka legendarni pevač i večiti romantik Đorđe Marjanović. Iako je odmalena bila među poznatima, odabrala je svoj poseban put, a danas uživa u Grčkoj.

Rođena Beograđanka, Ana je dobar deo detinjstva provela u Solunu jer je njen otac igrao u Grčkoj. Tamo je i našla ljubav svog života.

Naime, nedavno je sala na ludi kamen sa zgodnim grčkim biznismenom Nikitasom Nomikosom, inače bratom slavne grčke voditeljke Dukise Nomiku. Venčali su se u u grčkoj pravoslavnoj crkvi, a Ana je na glamuroznoj svadbi nosila raskošnu venčanicu od čipke.

Najemotivniji moment bio je upravo mladenački ples uz kultnu pesmu Aninoog deke "Ko nekad u osam mladinog".

Ana je inače sa 18 godina otišla u Veliku Britaniju na studije medijskih komunikacije na Goldsmiths Univerzitetu u Londonu. Posle tri godine je diplomirala i vratila se u Grčku. Iste te 2010. postala je mis te zemlje. Pobedila je na takmičenju lepote Star Hellas 2010, i predstavljala Grčku na izboru za Miss Universe 2010 u Las Vegasu.

Ana je u Grčkoj i dalje jako popularno TV lice. Osim što je voditeljka, bavi se i preduzetništvom, te je razvila je i svoj brend sportske odeće.

Anin ljubavni život pre braka

Najpre, od 2014. do 2016. godine bila u vezi sa grčkim pevačem Giorgosom Sabanisom. Njena druga velika ljubav dogodila se 2017, a srce joj je tada osvojio grčki košarkaše Joanis Papapetruo, ali su se rastali tri godine kasnije. Od 2020. godine Prelević je u vezi sa Nikitasom Nomikosom.

Kako je upoznala Nikitasa?

Ana i Nikitas su se upoznali u društvu zajedničkih prijatelja i hemija je odmah proradila. U početku nisu želeli da ih javno viđaju, ali potom su se opustili.

„Osećam se divno, toliko sam srećna i puna zahvalnosti. Šta bude trebalo da dođe, doći će na vreme“, kazala je Ana na početku veze.

I došlo je sve u svoje vreme. Nedugo potom njih dvoje su počeli da žive zajedno, a prošlog leta Nikitas je zaprosio Anu.

On je uspešan brodski broker, tj. bavi se transportom robe morem i međunarodnom trgovinom. Kako se da videti na Instagram profilu ovog zgodnog momka, on voli da često objavljuije selfije, fotke sa plaže, ali i fotke sa svojom Anom.

„Rekla sam da. Život mi je postao prelep u poslednjih godinu i po dana. Slobodno mogu da kažem da živim najlepši period u svom životu i zahvalna sam na tome. Već duže vreme znam da sam pronašla svog budućeg muža, svog muškarca, tako da je ovo, definitivno, bilo najlakše `da` koje sam u životu izgovorila“, napisala je Ana povodom veridbe.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs