ŠOK!

KADA JE DOBILA 2.000.000 € NIJE SLUTILA DA ĆE JOJ SA 16 ŽIVOT POSTATI PAKAO: Od milionerke je došla do prosjačkog štapa

Imala je samo 16 godina kada je postala milionerka. Iako je očekivala da će posle ogromnog dobitka na lutriji biti najsrećnija na svetu, sve je krenulo nizbrdo.

Lifestyle
14:38h Autor:
KADA JE DOBILA 2.000.000 € NIJE SLUTILA DA ĆE JOJ SA 16 ŽIVOT POSTATI PAKAO: Od milionerke je došla do prosjačkog štapa
Neobična priča devojke koja je sa 16 godina dobila 2 000 000 evra na lutriji, Foto: Jim Clarke / News Licensing / Profimedia

Keli Rodžers se život 2003. promenio iz korena! Dobila je na lutriji kao 16-godišnjakinja čak 2 miliona evra i sve je potrošila na estetske korekcije, poklone i lekove. Sada sa 34 godine kaže da bi sve drugačije. Vratila se u školske klupe i že li da postane medicinska sestra.

- Posvećenost i rad na sebi da postanete bolja osoba se isplate. Tako sam ponosna na sebe i budućnost koju stvaram za svoju malu porodicu - rekla je Keli nedavno.

Odrasla je u hraniteljskoj porodici, a u njoj je tinjala želja za boljom budućnošću. Počela je da radi već kao tinejdžerka i zarađivala je 4 evra na sat.

Smatrala je da bi dovoljna količina novca omogućila ostvarenje svih snova, te je okušala svoju sreću na lutriji - i dobila je neverovatnih 1,8 miliona funti.

Nagrada kao prokletstvo

Keli je jednom prilikom istakla kako je zbog dobitka na lutriji sa tako malo godina njen život krenuo nizbrdo. Nekoliko nedelja posle osvajanja nagrade, upoznala je Nikija Losona, oca svoja dva najstarija deteta i preselila se u kuću vrednu 200.000 funti.

Posle pet godina usledio je razvod koji je potpuno slomio njeno psihičko stanje, te je čak digla ruku na sebe.

Keli Rodžers
foto: Jim Clarke / News Licensing / Profimedia

Pčela je da koristi narkotike, posete plastičnom hirurgu su bile sve češće, a bahato ponašanje sve zastupljenije. Tako su je 2018. godine dve žene napale nakon jednog od mnogobrojnih noćnih izlazaka, nanevši joj teške telesne povrede. Ostavili su je bez svesti sa slomljenim rebrima, razbijenim zubima, potresom mozga i trajnim oštećenjem vida.

Pre dve godine bila joj je izrečena 22-mesečna zabrana vožnje nakon što se džipom zabila u živu ogradu, dok je bila na kokainu. Da bi je uhapsili, policajci su morali da je isprskaju biber sprejom, jer je krenula da beži po seoskim putevima.

Na šta je sve novac otišao?

Potrošila je oko 20.000 evra na operacije grudi, 340.000 evra na garderobu i čak 570.000 evra na "poklone" prijateljima i porodici, posle čega je ostala bez para.

Kako je sav novac spiskala brzinom svetlosti, te je 2021. potražila i kredit od banke.

Zalaže se da se uvede starosna granica za igrače lutrije

Keli je dobitak potpuno izbacio iz koloseka, napravio joj pakao od života i stvorio nepoverenje prema svakom.

-Imaš samo 16 godina i svu tu odgovornost. U tim godinama možete dobiti najbolji savet ikad, ali niste u poziciji da slušate. Bila sam premlada. Preko noći sam od bezbrižnog deteta postala odrasla osoba - zaključila je.

Naglašava da je dodakla dno kada su joj oduzeli decu. Danas joj je jedini cilj da živi normalno sa svojom porodicom i potpuno se posvetila školovanju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs