ONE SU BRUTALNO BOGATE I NAJLEPŠE BLIZNAKINJE NA SVETU: Ali - zašto ih ceo svet sažaljeva?

Devojčice su 2010. godine proglašene za najlepše blizankinje na svetu,a evo kako danas izgledaju.

Lifestyle
10:27h Autor:
ONE SU BRUTALNO BOGATE I NAJLEPŠE BLIZNAKINJE NA SVETU: Ali - zašto ih ceo svet sažaljeva?
Kako danas izgledaju najlepše bliznakinje na svetu?, Foto: Jeffrey Mayer / Alamy / Alamy / Profimedia

Ava Mari i Lea Rous rođene su 2010. godine, a jako kratko po rođenju proglašene su najlepšim bliznakinjama na svetu, te je ceo svet znao za njih još pre nego što su prohodale.

Od tog momenta, one su postale "javne ličnosti", na inicijativu njihove majke upustile su se u svet modelinga, a zatim im je otvorila i profil na Instagramu. Tako su još u najranijem detinjstvu počele da zarađuju veliku količinu novca.

Bliznakinje su od samog starta privukle veliku pažnju celog sveta
Bliznakinje su od samog starta privukle veliku pažnju celog sveta foto: Marion Curtis/StarPix/ROOKIE USA / Shutterstock Editorial / Profimedia

"Ljudi su mi stvarno govorili: "Vau, tako su lepe, stvarno bi trebalo da razmislite o tome da ih uključite u modeling, a onda sam i sama počela da verujem da je to dobra ideja", rekla je njihova majka Džeki Klements.

One imaju i starijeg brata, te kada je Džeki odlučila da pokuša sa modelingom, kada su devojčice imale oko 6 meseci, shvatila je da to nije izvodljivo, zbog prezahtevnih obaveza koji je taj život nametao, a koje su uticale na celu njihovu porodicu.

- Moj prvi pokušaj bio je kratkotrajan i odlučila sam da nije pravi trenutak - rekla je Džaki i dodala da je sačekala 7. rođendan devojčica kako bi mogle same da donesu odluku da li žele da se bave modelingom.

- Rekla sam ćerkama, da ako su spremne, mogu pored plesa i plivanja, da se bave i modelingom- dodala je Džeki i otkrila da su bliznakinje bile presrećne ovom činjenicom jer obožavaju da poziraju i budu u centru pažnje.

Negativni komentari često prate pordicu zbog posla kojim se devojčice bave
Negativni komentari često prate pordicu zbog posla kojim se devojčice bave foto: Earl Gibson/HFR / Shutterstock Editorial / Profimedia

Od tog momenta sve je počelo da se odvija munjevitom brzinom. Život Klementsovih se znatno promenio. Prvo je Žaklin pozvala agenciju sa kojom je već sarađivala kada su deca bila mala, a oni su rado prihvatili devojčice. Zatim je organizovala profesionalnog fotografa i napravila portfolio za devojčice.

Pokrenula je i Instagram profil, a pošto su devojčice stvarno lepe i dobro poziraju, uskoro je svaka druga fotografija bila reklama, a njih dve danas imaju blizu 2 miliona pratilaca.

Sa druge strane njihova majka često se susreće sa gomilom negativnih komentara, od toga da devojčice izgledaju tužno, da majka zloupotrebljava njihov izgled zarad sopstvenog profita, do toga da devojčice nemaju detinjstvo.

- Da li ste upoznali moje ćerke? Očigledno niste, čim dajete ovakve komentare. Cenim vašu brigu, ali moje devojčice su dobro! One su srećne. Imaju neverovatno detinjstvo, puno prijatelja sa kojima se stalno igraju. Jedna poza ne definiše njihovu ličnost ili kvalitet života, napisala je ova ponosna mama.

U međuvremenu i njihov stariji brat je "potpisao" ugovor sa istom agencijom i uskoro će i sam uploviti u vode modelinga, a na pitanje zašto su devojčice na svakoj slici prenašminkane kratko je odgovorila da to modna industrija zahteva od njih.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs