VELIKI JE STRUČNJAK

"MOJ MUŽ JE PLASTIČNI HIRURG I SVE JE OPERISAO NA MENI": Ana sada izgleda predivno, a deluje kao da NIŠTA NIJE MENJALA

Plastični hirurg radio je sve operacije na svojoj ženi, kako bi joj pomogao da se oslobodi sa nesigurnostima.

Lifestyle
13:14h Autor:
"MOJ MUŽ JE PLASTIČNI HIRURG I SVE JE OPERISAO NA MENI": Ana sada izgleda predivno, a deluje kao da NIŠTA NIJE MENJALA
Plastični hirurg radio je sve operacije na svojoj ženi, Foto: Printscreen Instagram Video / body.by.craft

Po mišljenju plastičnog hirurga iz Majamija Filipa Krafta njegova supruga Ana, inače bivša manekena, je najlepša žena na svetu. Iako je dugo odolevala estetskim korekcijama, posle dve trudnoće i porođaja, odlučila se da ode na ulepšavanja i to kod svoj muža.

- Na početku našeg braka nisam imala želju da Filip radi na meni, ali tada sam takođe imala samo 20 godina i nije mi bila potrebna velika pomoć osim botoksa - započela je priču Ana.

Na svet je donela dva prelepa sina, ali se oba puta u drugom stanju dosta ugojila, te je 2005. godine prvi put odlučila da ode na plastičnu operaciju.

- Na kraju sam dobila 25 kilograma sa svakom bebom. Uspela sam prilično lako da skinem kilažu, ali mi se oblik tela nije vratio, i nažalost, izgledala sam prilično tužno - objašnjava.

Poželela je da je upravo operiše njenog suprug, koji je vrhunski stručnjak. Međutim, njemu se nije odmah svidela ta ideja, te je priznala da joj je bilo potrebno malo vremena da ga ubedi.

Dakle, Ana je do sada imala liposukciju struka, povećala je grudi nakon dve godine dojenja, podigla je zadnjicu, ima filere na licu, koristi botoks i korigovala je usne i obraze.

Sa druge strane, Filip ističe da je u oblasti medicine, posebno hirurgije, lečenje člana porodice zabranjeno.

- Ali moja žena, koja je bila blagoslovena lepotom modela, želela je nekoliko poboljšanja. Uvek postoji nekoliko delova našeg tela za koje mislimo da bi se mogli poboljšati. I moja žena nije bila drugačija. Na primer, Ana je oduvek želela punije, raskošnije usne koje bi upotpunile strukturu njenog lica - kaže doktor.

Naglašava da je nakon porođaja, dojenja, naknadnog gubitka težine i hormonalnih promena bila izgubila čak polovinu volumena grudi.

- Izgubila je oblik grudi koji je nekada imala. Želela je poboljšanje u toj oblasti, što je moja stručnost. Verovala je u moje sposobnosti. Pristao sam da je operišem, čak i ako bi društvo preziralo moju odluku da pomognem svojoj ženi da se izbori sa nekim nesigurnostima - kaže Anin suprug.

Danas je Ana, kako voli Filip da kaže, hodajući bilbord njegovog umeća. Ali, priznao je da su mu ruke pomalo drhtale, kada ju je prvi put operisao. Svakako, bio je siguran u svoju stručnost i ono što radi.

- Te operacije sam radio pre 12 godina, a njene grudi su i dalje apsolutno božanstvene i nisu se ni malo promenile - rekao je prošle godine.

Ana bi često menjala nešto na sebi, te joj je suprug neretko glas razuma koji je odgovora od raznih ideja. A budući da je stalo okružen lepim i golim ženama, na početku braka se plašila da im to ne ugrozi ljubav,

„Smetalo mi je što je po ceo dan gledao u prelepe gole žene, ali je s druge strane oduvek bio dobar i moja podrška. Priznajem da je to deo njegovog posla i nema mesta nesigurnostima u srećnom braku - zaključila je.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs