Otkrila tajnu lepote i nege

Vitka, zdrava i fit u 47. godini: Ovako izgledaju jednostavni rituali Dženifer Aniston! (FOTO)

Lepa glumica izuzetno je disciplinovana kada je u pitanju hrana, vežbanje i odlasci u krevet i ne voli da provoditi previše vremena pred ogledalom
Lepi & Zdravi
10:32h Autor:
Vitka, zdrava i fit u 47. godini: Ovako izgledaju jednostavni rituali Dženifer Aniston! (FOTO)
Foto: Reuters / Mario Anzuoni

Dženifer Aniston svoju lepotu i fit telo zahvaljuje dobrim genima, ali i zdravom načinu života. Lepa glumica izuzetno je disciplinovana kada je u pitanju hrana, vežbanje i odlasci u krevet i ne voli da provoditi previše vremena pred ogledalom.

Sa disciplinovanim načinom života fit 46-godišnja Dženifer počinje od samog jutra.

"Ako radim, obično se budim u 4.30 ili 5 sati ujutro. Ako ne snimam ništa, probudiću se između osam i devet sati. Ne volim biti budna do kasno, jer počinjem da se osećam neprijatno", priznala je Dženifer za magazine Well and Good.

Nakon buđenja, lepa glumica ispija svoj eliksir lepote – malo zagrejane obične vode s nekoliko kriški limuna, čime podstiče rad metabolizma i sagorevanje kalorija.

"Umivam se tek s malo vode i sapuna kako bih se razbudila, a potom na lice nanosim hidratantnu kremu s visokim zaštitnim faktorom. Reč je o brzom ritualu, jer ne volim previše vremena da provedem na uređivanje".

Kraljica lepe kose otkrila u čemu je tajna: Zlatni saveti Dženifer Aniston! (FOTO)

Doručak je najvažniji obrok u toku danu

Glumica koja se proslavila ulogom Rejčel u popularnoj humorističnoj seriji "Prijatelji" nakon toga odvoji deset ili dvadeset minuta za meditaciju. Obično je reč o već uhodanoj mantri transcendentalne meditacije s kojom se opušta za novi radni dan.

"Sada je vreme za doručak! Obično uzmem neki šejk od banana, borovnica, smrznutih višanja i proteina u prahu, s dodatkom zelenog povrća, make i malo kakaa. U poslednje vreme stavljam i nešto kolagena u prahu, i primećujem razliku. Nokti su mi snažniji i zdraviji, i kako da objasnim, tu je i neki sjaj na koži koji izvire iznutra", dodaje lepa glumica.

Ako ne uzme prvi obrok u tečnom obliku, Dženifer se opredeljuje za komadić tosta, poširano jaje i malo avokada, ili za žitarice od prosa koje pomeša s malo bademovog mleka i sa bananama.

Zeleni sok za kojim je Holivud odlepio: Manje kilograma i jači imunitet u rekordnom roku! (RECEPT)

Uhodan vežbački režim

Najvažniji deo jutarnje rutine ogleda se u uhodanom vežbačkom ritualu koji se menja u zavisnosti od raspoloženja glumice.

"Imam odličnu ličnu instruktorku s kojom prvo vozim bicikl oko pola sata, a zatim izvodimo jogu još četrdesetak minuta. Nakon toga idem u teretanu gde vežbam na različitim spravama kako bih pojačala snagu tela. Uvek kombinujem različite sprave kako bih zbunila telo.

Trčanje na traci može da bude jako teško, pa najčešće pustim omiljenu muziku i tako trčim u ritmu energičnih pesama", zaključuje Dženifer Aniston svoj jutarnji ritual lepote i zdravlja.

Izbrišite staračke pege zauvek: Dva sastojka za podmlađenu kožu! (RECEPT, VIDEO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs