Uvek zanosna frizura

Kraljica lepe kose otkrila u čemu je tajna: Zlatni saveti Dženifer Aniston! (FOTO)

Devedesetih godina najveći broj žena kopirao je njen stil, a frizerski saloni odlično su zarađivali doterujući klijentkinjama kosu u stilu lepe glumice
Nega
11:38h Autor:
Kraljica lepe kose otkrila u čemu je tajna: Zlatni saveti Dženifer Aniston! (FOTO)
Foto: Profimedia

Pored perfektne figure i lica koje ne odaje njene godine, glumica Dženifer Aniston dosta komplimenata dobija na račun kose, koja je u svakom trenutku besprekorna.

Devedesetih godina najveći broj žena kopirao je njen stil, a frizerski saloni odlično su zarađivali doterujući klijentkinjama kosu u stilu lepe Dženifer. Tako je i dan danas - njena gusta kosa boje meda, sa diskretnim pramenovima koji su postali njen zaštitni znak, i dalje je uzor mnogim ženama, pa je Dženifer odlučila da otkrije svoju tajnu - prenosi Yahoo.

Zauvek zbogom opadanju kose - Prirodno ojačavanje korena po receptu ruskih lekara!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Kosu perem dva do tri puta nedeljno, jer je moj frizer izričito protiv svakodnevnog pranja. I u pravu je, jer se tako kosa isušuje i brže se masti. Kada nisam na snimanju, što više odmaram kosu pa je samo operem, osušim i oblikujem pramenove prstima", otkriva Dženifer.

Svoju kosu glumica nikada ne bi ofarbala, ali budući da je pristalica menjanja boje kose, ona rado isprobava razne perike za potrebe posla, ali ih privatno retko nosi.

Nije prala kosu 31 dan - Evo šta joj se desilo nakon eksperimenta! (FOTO)

"Volim da vidim kako mi stoje različite nijanse. Osim toga, to je jedini način da promenite boju, a ne oštetite kosu", zaključila je popularna "Rejčel".

Foto: AP
Foto: AP

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs