Neverovatno

Da li verujete da ova žena ima 60 godina: Na Kristi vreme nije ostavilo traga! (FOTO)

Muški magazini i dalje je nazivaju najatraktivnijom ženom svih vremena i rado je zovu da im krasi naslovnice, iako će za dva meseca napuniti 61. godinu
Star look
13:46h Autor:
Da li verujete da ova žena ima 60 godina: Na Kristi vreme nije ostavilo traga! (FOTO)
Foto: Instagram / Beta

Kristi Brinkli je američka glumica i model, rođena 1954. godine, koja je stekla slavu još kasnih sedamdesetih godina, kada se pojavila na naslovnoj strani sportskog magazina u kupaćem kostimu, kada su počele da pljušte poslovne ponude.

Ne pije lekove, ne stari, ne boluje ni od čega - OVDE otkrijte izvor mladosti i zdravlja 72-godišnje žene!

Krasila je naslovnice više od 500 puta, bila zaštitno lice najprestižnijih kozmetičkih i modnih brendova, a bavi se i pisanjem, dizajnom, fotografijom i borbom za prava i zaštitu životinja.

OVDE saznajte kako do vitke linije za samo 10 minuta dnevno - Kućni trening koji topi kilograme!

Foto: Profimedia / Beta
Foto: Profimedia / Beta

Međutim, ona je i dan danas seks simbol, koju u njenoj 60-oj godini muški magazini poput časopisa Playboy i Men's Health, krunišu kao najatraktivniju ženu svih vremena. Ovo i ne treba da čudi, budući da Kristi u sedmoj deceniji života ima vitku, zategnutu figuru na kojoj bi joj pozavidele i mlade devojke!

Nekada su je vređali, sada joj se dive - Kako je Džesika uspela da smrša 70 kilograma pročitajte OVDE.

Ni njeno lice ne prestaje da očarava javnost - na njoj godine kao da nisu ostavile ni jedan jedini trag!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Ovih dana, Kristi promoviše svoju liniju kozmetičkih proizvoda za negu lica i protiv starenja, a s obzirom na to kako ona izgleda, niko ne sumnja da će u poslu biti veoma uspešna.

Drevnu istočnjačku metodu za lepotu, mladost i zdravlje otkrijte OVDE - Tradicija u Japanu!

Kristi kaže da je prava srećnica što ima tako svežu i mladalačku kožu, iako će za dva meseca napuniti 61. godinu, mada priznaje da se kaje što je radila neke stvari, poput previše sunčanja i želje za tamnim tenom, koji je postizala tako što je na sebe prskala kapljice vode, jer je poznato da voda privlači sunčeve zrake.

Foto: AP / Instagram
Foto: AP / Instagram

Inače, Kristi je majka troje dece - ima ćerke Aleksu (28) i Sejlor (16), kao i sina Džeka (19), a udavala se čak četiri puta. Brak o kom se najviše pisalo jeste onaj sa muzičarom Bilijem Džoelom, a 60-godišnja lepotica kaže da su deca ta koja je održavaju mladom.

A kako da postignete i do 10 godina mlađi izgled pomoću jednostavnih trikova za lepotu, saznajte OVDE.

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs