NAJBOLJE 3 FRIZURE ZA DAME KOJE NOSE NAOČARE ZA VID: Brišu godine s lica u TRENU, a s njima ste uvek sređene BESPREKORNO

Prema mišljenju iskusih frizera, veoma je važno koji oblik ćete odabrati, ako nosite naočare, jer pravim izborom možete samo još više naglasiti svoju lepotu.

Nega
15:32h Autor:
NAJBOLJE 3 FRIZURE ZA DAME KOJE NOSE NAOČARE ZA VID: Brišu godine s lica u TRENU, a s njima ste uvek sređene BESPREKORNO
Najbolje 3 frizure za dame koje nose naočare, Foto: Shutterstock

Sve je više dama koje nose naočare za vid, posebno zbog savremenog načina života i poslova koje ne možemo da zamislimo bez telefona ili laptop. Sa druge strane, neretka je pojava da i žene koje nemaju problema sa vidom odaberu ovaj aksesoar, kako bi zaštitile oči od zračenja. Tako su naočare za vid postale vrlo zanimljiv modni detalj koji svaku odevnu kombinaciju može da učini drugačijom i mnogo boljom.

Zato je veoma važno i koji oblik frizure ćete odabrati, kako biste upotpunile celokupan izgled na pravi način. Osim toga, brišu godine sa lica u trenu.

Evo koja su 3 nabolja oblika:

Anđelka Tomašević, Kosa, Lokne
foto: instagram

1. Raskošne kovrdže

Bujna kovrdžava kosa, posebno ako je prirodna, neretko vizuelno "proguta lice", te lepe crte ne mogu da dođu do izražaja, urpkos trudu da se besprekorno sredite, naročito ako je neka specijalna prilika u pitanju. Zato su dame koje nose naočare u prednosti. Naime, ovaj aksesora na fenomenalan način celokupan izgled dovodi u ravnotežu.

Bob frizura
foto: Printscreen/Instagram

3. Duža verzija boba

Malo duža verzija boba je idealna za pripadnice lepšeg pola koje imaju problema sa dioptrijom. Naime, osim što ćete uvek delovati sređeno, ova frizura skida godine sa lica, a stzilizuje se začas.

Moda, Stil, Samopouzdanje, Crna rolka, Kaiš, Pojas, Kratka kosa
foto: Shutterstock

Piksi sa ponekim dužim pramenom

Obično je nose samouverene žene sa jakim karakterom. Najbolje pristaje onima sa ovalnim oblikom lica, a uz naočare za vid dobija novu, veoma otmenu, dimenziju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs