NEVEROVATNA TRANSFORMACIJA BAKE U 8. DECENIJI SVE OSTAVILA BEZ DAHA: Nakon 3 jednostavna koraka izgleda 20 godina MLAĐE

Neverovatna transformacija bake u sedamdesetim godinama je napravila pravu pometnju na društvenim mrežama, svi su oduševljenji fenomenalnom promenom!

Nega
12:21h Autor:
NEVEROVATNA TRANSFORMACIJA BAKE U 8. DECENIJI SVE OSTAVILA BEZ DAHA: Nakon 3 jednostavna koraka izgleda 20 godina MLAĐE
Neverovatna transformacija bake od 70 godina, Foto: Printscreen Youtube / fabiosastories8628

Nepisano je pravilo da dame kada uđu u poznije godine prestaju da se sređuju, te retko koju ženu u sedamdesetim možete videti našminkanu i u modernoj odevnoj kombinaciji. Međutim, ova gospođa u 8. deceniji razbija sve predrasude, mnogima pripadnicama lepšeg pola je poslužila kao inspiracija i neverovatna motivacija, te su odlučile da se posvete sebi i svom izgledu!

Iako odelo ne čini čoveka, kako kaže naša stara poslovica, ne bi trebalo da zanemarimo sebe samo zato što imamo određeni broj godina. Još manje bi žene trebalo da se toliko opterećuju sa čuvenom nedoumicom da li im nešto priliči ili ne.

Naime, najbitnije od svega je da se dobro osećate u svojoj koži i da budete zadovoljni odrazom u ogledali, jer jedino tako za vas ništa neće biti prepreka - ni godine, ni znatiželjni pogledi, ni zavidini komentari. A baka iz video je demonstrirala na delu kako uz 3 laka koraka žena može doslovno da zablista.

Žena, Starija žena
foto: Printscreen Youtube / fabiosastories8628

Vremešna dama je u sedamdesetim godinama, imala je dugu sedu kosu i odavno se nije šminkala. Njen stil odevanja se potpuno promenio, te je izgledala i starije nego što jeste - bezvoljno i "istrošeno", kako zna naš narod da kaže. A onda je usledila neverovatna transformacija u samo tri koraka.

Dugu sedu kosu frizeri su joj ošišali i ofarbali u plavo. Duga kosa otišla je u zaborac, a dobila je šik kratku frizuru koja joj je obrisala bar deceniju sa lica.

1 / 5 Foto: Printscreen Youtube / fabiosastories8628

Potom su je diskretno našminkali i istakli njene prelepe crte lice, posebno divne plave oči, po kojima je prepoznatljiva i široku osmeh.

A onda je došao na red i izbor stajlinga, koji je upotpunio na savršen način celu promenu imidža. Kada se pogledala u ogledalo, ostala je bez teksta!

Žena, Starija žena
foto: Printscreen Youtube / fabiosastories8628

Nije mogla sebe da prepozna, osećala se kao druga osoba sa novom pokretačkom energijom.

Komentari oduševljenja na račun njenog izgleda su se ispod videanizali munjevitom brzinom, a njeni najmili su bili najsrećniji.

Kako se vama sviđa ova transformacija?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs