ŠTA SE DESILO S NEKADAŠNJOM VANSERIJSKOM LEPOTICOM? Frizura, kao da su se deca igrala, a stajling je tek priča za sebe

Mila Jovivić je glumica koju smo navikli da gledamo u besprekornom izdanju, samo što to ovaj put nije bio slučaj

Celebrities
Autor:
ŠTA SE DESILO S NEKADAŠNJOM VANSERIJSKOM LEPOTICOM? Frizura, kao da su se deca igrala, a stajling je tek priča za sebe
Mila Jovović, Foto: The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumicu Milu Jovović, koju smo navikli da viđamo u besprekornim izdanjima, posebno na crvenom tepihu gde je njen izgled redovno oduzimao dah, juče smo imali priliku da vidimo u potpuno neočekivanom izdanju na ulicama Los Anđelesa.

Njena frizura je bila ono što je prvo privuklo pažnju - stepenasto ošišana, ali toliko neprecizno da je delovala kao da su se deca igrala makazama i slučajno joj napravila tu neobičnu frizuru.

Mila Jovović
foto: The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Iako je frizura bila najupečatljivija, nije moglo da prođe neprimećeno ni njeno klasično odevanje koje je delovalo pomalo neuredno. Mila je nosila izgužvanu belu majicu, klasične farmerke i jednostavne sandale. I dok se često kaže da je klasika najbliža savršenstvu, kada poznata ličnost kao što je ona izađe u tako preklasičnom izdanju, to postaje instant tema javnosti.

Mila Jovović, koja je stekla svetsku slavu ulogom u filmu "Povratak u Plavu lagunu" kada je imala svega 16 godina, očigledno je odlučila da se opusti i pokaže svoju autentičnost i hrabrost kada je u pitanju modni izraz. I dok je mnoge poznate ličnosti biraju besprekorne outfite koji odišu elegancijom i sofisticiranošću, Mila je odlučila da ne bude "sređena".

Mila Jovović
foto: The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Njeno neočekivano izdanje nije samo podsetnik da čak i najpoznatiji ljudi imaju svoje opuštene trenutke, već i hrabar korak ka ohrabrivanju drugih da se oslobode pritiska savršenstva i budu autentični. Ova situacija je podsetnik da pravi stil ne zavisi samo od brendova koje nosimo, već i od samopouzdanja i hrabrosti da se izrazimo onako kako se osećamo, bez obzira na mišljenja drugih.

Mila Jovović
foto: The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Mila Jovović je postala poznata ulogom u filmu "Povratak u Plavu lagunu" kada je imala samo 16 godina, a njen suštinski izgled se nije bitno promenio od tada.

Glumica je nedavno proslavila svoj 47. rođendan, ali i dalje zrači istom mladalačkom lepotom kao kada je tek započela svoju karijeru. Ova talentovana Ukrajinka srpskog porekla skrenula je pažnju na sebe davne 1991. godine ulogom u filmu "Povratak u Plavu lagunu", tada još uvek tinejdžerka od svega 16 godina.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs