STARLETA IZVADILA IMPLANTE IZ GRUDI I ZADNJICE: Mnogi tvrde da sada izgleda kao VANZEMALJAC i da je sasvim propala

Blek Čajna sada živi "čistim" načinom života, ali izgleda da joj to nije isplativo kako je mislila da će biti

Galerije
Autor:
1 / 6 Foto: Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Starleta Anđela Vajt, poznatija kao Blak Čajna postala je poznata onaj momenat kada je ušla u vezu sa reperom Tajgom, sa kojim je dobila sina, a odmah potom i sa Robertom Kardašijanom sa kojim je dobila ćerku.

Obe ove veze su se neslavno završile, a Čajna se dugo borila za starateljstvo i za sina i sa ćerku.

Sada živi sama, dok njena deca žive sa očevima, a ovih dana starleta priča kako nema "leba da jede" jer je odlučila da se posveti pravim vrednostima.

Naime, ona je bila najprofitabilnija članica Onli Fans sajta na kojem je prodavala golišave fotografije, a onda je odlučila da se okrene: vežbanju, trezvenosti i Bibliji.

"Devojke su u meni videle uzor. Kada sam ošišala šiške, sve su devojke nosile šiške na taj način. Kada sam stavila pirsinge u obraze, odmah su devojke sledile moj primer. Sada vodim zdrav način života," ispričala je Čajna koja je nedavno izvadila filere iz obraza, imlante iz grudi i zadnjice, izvadila pirsinge i posvetila se vežbanju.

Sada bi trebalo da izađe i njena nova linija proizvoda za zdravlje, ali do tada Čajna kaže kako prodaje svoju odeću preko interneta kako bi imala za hranu.

"To ne može dugo da traje, jer mi ponestaje stvari," vajka se ona i traži od bivših verenika i muževa da joj pomognu finansijski.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs