"MUŽ ME VARAO DOK SAM MU POMAGALA DA SE IZLEČI OD RAKA": U bolnici je čula jeziv razgovor, a epilog priče je neverovatan

Ispovest žene koju je muž prevario kad im je bio najgori period

Lifestyle
09:32h
"MUŽ ME VARAO DOK SAM MU POMAGALA DA SE IZLEČI OD RAKA": U bolnici je čula jeziv razgovor, a epilog priče je neverovatan
Prevarena žena, Foto: Shutterstock

Žena koja je nedavno proslavila svoj 60. rođenan, u braku je sa mužem bila već 35 godina i činilo joj se da je taj brak čvrst i stabilan. Ipak, sve se promenilo kada je slučajno čula svog muža kako razgovara telefonom, priznao je ljubav drugoj osobi.

Šok je usledio nakon što su zajedno prošli kroz emotivno iscrpljujući dan medicinskih pregleda zbog sumnje da on boluje od raka.

Možda i najveći strah kog se svi pribojavamo jeste saznanje da naša voljena osoba boluje od neke ozbiljne bolesti kao što je rak i to predstavlja jednu od najtežih vesti koju čovek može da doživi. No, za tu ženu, ta vest je bila samo vrh ledenog brega. Njeno srce je bilo slomljeno kada je saznala da je njen partner takođe skrivao strašnu tajnu od nje, što je slučajno čula jer ga je prisluškivala nakon posete lekaru, prenosi Miror.

Žena, Prevara, Preljuba
foto: Shutterstock

Na Redditu je podelila svoje iskustvo, opisavši kako je suprug razgovarao napolju na terasi, a ona ga je slučajno čula.

"Pitala sam se s kim razgovara, jer sem njegovog oca, koji je bio u njihovoj spavaćoj sobi, nije bilo nikog drugog kod nas. Pažljivo sam slušala i čula ga kako izgovara rečenice kao što su 'volim te više od svega, ti si moja srodna duša, ali ne možemo započeti zajednički život dok ne saznam imam li rak ili ne, jer ne želim da to bude teret za tebe.' To je rekao nakon što su mu zakazali biopsiju", navela je žena.

preljuba
foto: Profimedia

"Ovakvu duboku ljubav nikada mi pre nije izjavio, niti me ikada nazvao svojom srodnom dušom, pa sam prvobitno bila zbunjena. Međutim, ubrzo mi je postalo jasno šta tačno čujem."

Žena je dalje objasnila da su zajedno brinuli o njenom 87-godišnjem tastu i da imaju odraslu decu koja ne žive blizu njih. Takođe je otkrila da je pre deset godina uhvatila supruga kako koristi Veb stranicu za upoznavanje žena, ali su tada "rešili stvari", tako da je njegovo poslednje neverstvo bilo manje iznenađenje.

Par, Ljubav, Prevara
foto: Shutterstock

Objasnila je da je prvi put kada ga je uhvatila u pokušaju neverstva otvorila vlastiti profil na sajtu za upoznavanje i počela da šalje poruke svom mužu predstavljajući se kao neko drugi, pre nego što se na kraju suočila sa istinom. Samo dva meseca pre nego što je, nakon lekarskog pregleda dobila potvrdu da je njen muž neveran, ponovo je pronašla otvoren profil na sajtu za upoznavanje na njegovom telefonu, ali je "ignorisala" jer jednostavno, kako kaže "Nije imala energije za još jedan sukob i sve što taj sukob podrazumeva."

Međutim, nakon što je potvrđeno da je njen suprug vara već više od tri decenije, to ju je nateralo da se zapita šta dalje preduzeti: "Da ćutim i posmatram kako se sve odvija, jer je primamljivo gledati ga kako laže i vara, i on ne zna da ja znam. To bi moglo biti zanimljivo. Ili da uđem u sobu gde on sada spava i da mu kažem šta znam?" upitala je druge korisnike Reddita. Kasnije je ažurirala svoj post, potvrđujući da se suočila sa suprugom koji je vikao i da je "brak gotov jer je ona iscrpljena".

prevara, varanje
foto: Shutterstock

Drugi korisnici Reddita potrudili su se da pruže podršku ženi, a mnogi su je hrabrili da odmah napusti muža.

"Tvoj poklon za 60. rođendan trebalo bi da bude tvoja sloboda", napisao je jedan komentator, dok je drugi savetovao: "Suoči se s njim što pre! Ako ostaješ s njim zbog raka, onda zna da ćeš ti brinuti o njemu. Nemoj više biti tu da ga služiš, on te iskorišćava."

"Morate pažljivo pregledati finansije da biste bili sigurni da znate gde se sve nalazi novac i da on nije napravio finansijske poteze očekujući da će vas napustiti", savetovala je treća osoba sa Redita.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs