NAKON 20 GODINA OD AFERE, VIKTORIJA BEKAM PRVI PUT JAVNO GOVORILA O LJUBAVNICI DEJVIDA BEKAM: "Bila sam BESNA na njega"

Viktorija Bekam je prvi put javno govorila o aferi njenog muža sa Rebekom Los koja se desila pre 20 godina

Vip priča
Autor:
NAKON 20 GODINA OD AFERE, VIKTORIJA BEKAM PRVI PUT JAVNO GOVORILA O LJUBAVNICI DEJVIDA BEKAM: "Bila sam BESNA na njega"
Viktorija Bekam pričala o aferi Dejvida Bekama i Rebeke Los, Foto: Will / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Viktorija Bekam je prvi put javno pričala o bolu koji je doživela kada je započelo govorkanje kako ju je Dejvid Bekam prevario sa Rebekom Los.

Pre 20 godina svetom se pronela vest da je Dejvid Bekam postao blizak sa ličnom asistentkinjom Rebekom Los dok je igrao za Španiju. Viktorija je otkrila kako su joj meseci nakon tog događaja bili "najteži u životu" i da se osećala kao da je sama na svetu.

Bekam je s druge strane ispričao, kako ni dan danas nije svestan kako su njih dvoje prebrodili tu krizu 2003. godine, ali da su tada znali da moraju da se "bore za svoju porodicu", te da su osećali da se "dave" jer je njihov brak punio sve stranice svetske štampe.

1 / 8 Foto: Profimedia

Dejvid je ispričao kako mu je svaki dan bilo "fizički muka" dok su se on i Viktorija borili da spasu svoj brak.

Porodica Bekam prisustvovala je sinoć na promociji dokumentarca na Netfliksu koji će se baviti njihovim životima od detinjstva pa do danas.

Na crvenom tepihu su se pojavili Viktorija i Dejvid, kao i sinovi Bruklin, Romeo i Kruz, ćerka Harper Seven i snaja Nikol Pelc, kao i devojka njihovog mlašeg sina, manekenka Mia Regan.

Par je prvi put pričao o ovom škakljivom događaju jer smatraju da više nemaju šta da dokazuju javnosti i hteli su da budu otvoreni i iskreni.

Dejvid Bekam
foto: ADW / SplashNews.com / Splash / Profimedia

"Bio je to najteži period za nas. Izgledalo je da je ceo svet protiv nas," rekla je Viktorija.

"Evo u čemu je stvar, bili smo tada jedno protiv drugog, da vam sasvim iskreno kažem. Do njegovog odlaska u Madrid osećala sam se kao da smo jedno, ali kada je bio u Španiji nije mi se više činilo da imamo jedno drugo. I to je bilo tužno. Ne mogu da vam kažem koliko mi je to bilo teško. I kako je to sve uticalo na mene."

Pre 23 godine, dok je boravio u Šapniji, Dejvid Bekam je upao u navodnu aferu sa Rebekom Los koju su mediji "otkrili". U to vreme Viktorija Bekam je ostala u Velikoj Britaniji zbog sinova Bruklina i Romea koji su išli u školu.

"Kada sam se prvi put preselio u Španiju bilo mi je teško jer sam bio deo jedne porodice i jednog kluba od 15 do 27 godine. Prodaju me preko noći, sledeći minut sam u tom drugom gradu, državi u kojoj ne govorim jezik. Što je bilo još gore, pored mene nije bila moja porodica. Svaki put kada sam se probudio osećao sam da nešto nedostaje. Oboje smo u tom momentu osetili da gubimo jedno drugo, da se davimo," rekao je Dejvid.

Dejvid Bekam, Viktorija Bekam
foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

"Bilo mi je neverovatno teško da vidim Viktoriju tako povređenu i ne znam kako se izvukla iz te krize, ali mi smo borci i odlučili smo da se borimo jedno za drugo, morali smo da se borimo za našu porodicu.

U to vreme je bilo dana kada sam jedva ustajao. Mislio sam "Kako ću sada da ustanem i odem na trening?" Fizički sam se osećao bolesno svaki dan."

A onda je Viktorija odlučila da se doseli u Madrid, gde su kupili kuću i skrasili se. Kasnije su u Španiji dobili i trećeg sina, Kruza, koji sada ima 18 godina.

"Da li sam zamerala Dejvidu? Iskreno, jesam. To je bio najnesrećniji period u mom životu," rekla je Viktorija i dodala da joj je život u Madridu bio "noćna mora" i "aposolutni cirkus" jer je sve bilo prenošeno uživo na španskoj televiziji.

Svima je laknulo kada su se preselili u Los Anđeles. Viktorija i Dejvid su se takođe osvrnuli na svoju decu: "Teško je kada ti je tata svetski poznati fudbaler, a mama bivša članica Spajs grls benda. Mogli su da izrastu u male ku*vine sinove, ali nisu..."

1 / 7 Foto: James Gillham / Shutterstock Editorial / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs