ŽENA KOJA POSTAVLJA TRENDOVE: Ono što Amal Kluni uradi danas, već sutradan žele sve dame

Amal Kluni važi za jednu od najbolje stilizovanih žena na svetu, a to sve pored neverovatno uspešne karijere advokata za ljudska prava.

Nega
13:15h Autor:
ŽENA KOJA POSTAVLJA TRENDOVE: Ono što Amal Kluni uradi danas, već sutradan žele sve dame
Amal Kluni, Foto: Profimedia

Poznata advokatica i supruga čuvenog glumca Džordža Klunija,Amal Kluni krade sve poglede gde god da se pojavi. Iako se ne bavi modom, ona prosto bezgrešno bira komade koji se savršeno uklapaju u njen dnevni život ali i život žene poznatog producenta, reditelja i glumca.

Svaki njen paparaci pomno prate i najmanju promenu u njenom izgledu odmah prenesu svi mediji na planetu. Tako je bilo pre par dana kada je Amal unela malu promenu u svoj izgled, a ticala se kose koju je prošarala sa nekoliko svetlijih pramenova i time slažu se mnogi, skinula bar nekoliko godina sa svog lica.

Amal Kluni
foto: Profimedia

Ona se pre oko nedelju dana pojavila ruku pod ruku sa svojim suprugom, u prelepoj srebrnoj haljini i tada su svi primetili njenu promenu u boji kose. Iako je to bila veoma diskretna promena nije prošla nezapaženo.

S obzirom da nikad nije bila neko ko previše eksperimentiše sa frizurom, te bi je samo s vremena na vreme posvetlela za par nijansi, nova boja kose koju je otkrio njen frizer Dimitris Đanetos na prvu je oduševila sve žene.

Takođe se pre tri dana pojavila na događaju koji se tiče klimatskih promena čiji je vatreni borac u savršenom žutom kombinezonu koji je istakao njeno savršeno telo.

Amal Kluni
foto: Profimedia

Na ovaj događaj je došla bez svog supruga Džordža Klunija, a na ovim fotografijama se tek vidi koliko je promena boje koje, koliko god je mala, učinila čuda za njen izgled i osvežila je u potpunosti.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs