NAJBOLJA FRIZURA ZA ŽENE U 40-TIM: Jednostavna za stilizovanje, odlična za predstojeće tople dane i pristaje većini dama

Ukoliko ste u potrazi za promenom i planirate uskoro da posetite frizera tim povodom, možda je baš ova frizura idealno rešenje za vas.

Moda
Autor:
NAJBOLJA FRIZURA ZA ŽENE U 40-TIM: Jednostavna za stilizovanje, odlična za predstojeće tople dane i pristaje većini dama
Najbolja frizura za žene u 40-tim., Foto: Shutterstock

Leto je idealno doba godine za eksperimentisanje sa novim frizurama i skraćivanjem kose. Čim temperature počnu da rastu kraće i stepenastije frizure nam postaju sve privlačnije.

Ova frizura je svoju popularnost doživela još devedesetih zahvaljujući muškim glumcima poput Bred Pita, Džoni Depa i Leonarda Dikapria koju su često nosili nešto dužu i stilizovanu frizuru.

Suština ove malo modifikovane verzije "bob" frizure je da izgleda pomalo neujednačeno i bezbrižno. Kosa se češlja unazad bez preciznog razdeljka i blago je vlažna u korenu. Tako se postiže takozvani "mokri" izgled.

Veoma je popularna kod dama zato što zaista ne treba izdvojiti previše vremena kako bi se postigla. Zamolite frizera da vas ošiša na klasičan bob ali da blago stanji ivice kako bi dobili željenu teksturu.

Postoji zaista dosta varijacija na temu ove frizure a evo kako i kako da je napravite same.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs