KAKO TO DA PEVAČICA U 53. GODINI IZGLEDA KAO DA IMA 30? Nema nijednu boru na licu, a telo joj je zategnuto kao praćka

Saznajte u čemu je tajna mladolikog izgleda Dženifer Lopez, koja u 6. deceniji izgleda kao devojka.

Lepi & Zdravi
Autor:
KAKO TO DA PEVAČICA U 53. GODINI IZGLEDA KAO DA IMA 30? Nema nijednu boru na licu, a telo joj je zategnuto kao praćka
Tajna mladolikog izgleda Dženifer Lopez, Foto: Dsanchez/CPR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Slično

Mnoge žene nakon 40. godine podvrgavaju se estetskim tretmanima i operacijama. Ipak, ima i onih koje se odlučuju na prirodno starenje, a zbog toga često nailaze na osudu javnosti. A kada je reč o slavnim damama, te osude su svakako izraženije!

Međutim, Dženifer Lopez kao da je pronašla eliksir mladosti, te se mnogi pitaju kako to da u 53. godini izgleda kao da ima 30.

Čuvena srpska doktorka Kristina Davidović, koja se godinama bavi estetskom hirurgijom, otkrila je koje zahvate je imala čuvena diva Dženifer Lopez. Naime, dr Davidović otkrila je da pevačica redovno radi na zatezanju kože lice i na njegovom volumenu, te da je takođe radila usne i botoks.

Dženifer Lopez
foto: Printscreen/instagram

Međutim, Džej Lo otkrila je tajnu mladolikog izgleda i način na koji ga održava.

Zdrava ishrana

U Americi je za Džej Lo slava glavne holivudske dosadne čvrsto ukorenjena, uglavnom zbog njene navike da kontroliše sve i svakoga. Poslednjih godina, 53-godišnja pevačica - nepokolebljivi pristalica zdravog načina života.

Sva jela se kuvaju na paru najsvežijih sezonskih proizvoda: brokoli, špargla, kinoa, zeleno povrće. Istovremeno, Lopez nikada ne drži dijetu - svoju ishranu usklađuje sa nutricionistom: u njoj su prisutni i proteini (puno ribe i piletine) i ugljeni hidrati (smeđi pirinač).

Dženifer Lopez
foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Ranije je Lopez u jednom intervjuu rekala da glavni deo njegove ishrane čini zeleno povrće: kupus od kelja, brokoli, špargle, tikvice. Proteine zvezda preferira da dobija iz ćuretine, piletine i morske ribe, smatrajući proteine glavnom komponentom ishrane, što pomaže da se jede i oseća se sito što je duže moguće.

Njen poslednji obrok je najkasnije u 18.30.

Zabranjene namirnice

Džej Lo ne puši i retko pije alkohol. Štaviše, zvezda je odavno isključila kafu iz svog dnevnog obroka. "Ne pijem, ne pušim, potpuno sam izbacila kofein - sve su to glavni neprijatelji naše kože, krivci bora i bez sjaja", kaže Dženifer.

Lopez ne jede prženo, preferira ribu i povrće i odbija slatkiše. Tačnije, skoro je odbila: ponekad, kako je prepoznala i sama Džej Lo, dozvoljava sebi sladoled sa kolačićima. Takođe u ishrani nema mraza i poluproizvoda, sve je izuzetno sveže i organsko.

Dženifer Lopez
foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Sport

Dženifer Lopez nije jedna od onih poznatih ličnosti koje trube o svojim sportskim podvizima na društvenim mrežama. Pritom, niko ne sumnja da je pevačica danonoćno u teretani. Inače, kako drugačije objasniti zanosnu figuru sa oblinama i vitkim nogama u 53. godini?

Slavna ličnost svakog dana nađe bar sat vremena za bavljenje sportom, dok se njena fitnes dijeta sastoji od redovnih kardio vežbi i vežbi snage u kombinaciji sa jutarnjom jogom i 20-minutnom meditacijom. I tako, dan za danom, bez ikakvog izgovora i stalnog samosažaljenja.

Dženifer Lopez
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Deset sati sna

Džej Lo je uverena da sport i dijeta neće biti efikasni bez 10-satnog sna. Pažljivo planiran dnevni režim ne samo da poboljšava radnu efikasnost, već i pozitivno utiče na stanje kože. Uzimajući u obzir natrpan raspored Dženifer (rad na novom albumu, snimanje televizijske serije, solo šou u Las Vegasu), kao i dvoje dece, devetogodišnje blizance Emu i Maksa, nije lako naći prostora za 10 sati sna, ali to joj je preko potrebno.

Takođe, pevačica obavezno pije najmanje 1,5 l vode.

1 / 9 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs