5 FRIZURA KOJE ĆE BITI NAJPOPULARNIJE U 2023. GODINI: Jedna ne silazi sa trona, a OVA stvara VOLUMEN i licu daje SVEŽINU

Donosimo spisak od 5 frizura za koje svetski frizeri navode da će biti najpopularnije u 2023. godini.

Nega
17:42h Autor:
5 FRIZURA KOJE ĆE BITI NAJPOPULARNIJE U 2023. GODINI: Jedna ne silazi sa trona, a OVA stvara VOLUMEN i licu daje SVEŽINU
5 frizura koje će biti najpopularnije u 2023, Foto: Instagram / sydney_sweeney

Iza nas je 2022. godina u kojoj ostavljamo modne, ali i trendove iz sveta lepote. Na scenu nastupaju novi trendovi, a danas vam predstavljamo 5 frizura koje će biti najpopularnije ove godine.

Svetski frizeri otkrili koje frizure će biti dominatne 2023. godine.

Bezvremsnki bob se nameće svake godine, šiške su takođe tu, ali i nove frizure koje do sada nismo viđali tako često...

1. Box Bob

Bob frizure su svake godine sve popularnije i popolarnije, a ove godine posebnu pažnju privlači box bob. Oštra i ravna frizura, bilo da je nosite sa šikama ili bez, svakao će biti u centru pažnje.

Kim Kardašijan
foto: Profimedia

2. Duga luksuzna kosa

Za razliku od nekada popularnog izgleda samo prosušene kose na vetru, strani frizeri naovde da se u 2023. okrećemo više ka stilizovanoj estetici. Za razliku od prethodnih godina kada je vladala opsesija kratkim frizurama i tako ostavila manje prostora za eksperimentisanje, luksuzna bujna i dugačka kosa je ponovo na tronu.

Pramenovi, Kosa, Frizura, Boja Kose
foto: Printscreen Instagram/negin_mirsalehi

3. Mokra kosa

"Ultra sjajna, neverovatno sjajna kosa mokrog izgleda je trend 2023. koji će biti svuda", kaže popularni frizer Nortvud za Vogue, koji je kreirao blistav mokri izgled na Ališiji Vikander na filmskom festivalu u Kanu ove godine.

Od kada su Kim Kardašijan i Megan Foks ovu frizuru prošetale crvenim tepihom, žene širom sveta su se zaljubile u ovaj stil.

"Rezultat je zaista sjajna kosa koja je takođe zdrava", kaže frizerka Šarlot Mensah.

4. Šiške u duhu 70-ih

Frizura koje je najtraženija u poslednje vreme u salonima – šiške u duhu 70ih. Koliko god da su svestrani, možete da promenite način na koji ih stilizujete: razbarušite ih tako da budu super lepršavi ili ih nosite kao raspletene na plaži.

5. Frizure na stranu

Ova frizura naglašava kako bob može da pređe od elegantnog do senzualnog uz samo malo stilizovanja.

Frizure na stranu deluju romantično, ne zahtevaju puno posla, a kosa vam sa njima uvek deluje sređeno.

kosa
foto: Instagram / knaji
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs