pogledajte

NEVEROVATNO ŠIK, STILIZUJE SE ZA ČAS: Zendaja ima novu frizuru koju je MAGAZIN VOG proglasio najboljom za 2023. godinu

Sve što Zendaja uradi, postane trend br. 1. pa tako i nova frizura

Nega
Autor:
NEVEROVATNO ŠIK, STILIZUJE SE ZA ČAS: Zendaja ima novu frizuru koju je MAGAZIN VOG proglasio najboljom za 2023. godinu
Zendaja, Foto: Profimedia

Bob frizura suvereno vlada već nekoliko godina unazad.

Frizer poznatih, Luk Heršeson otišao je toliko daleko da ga je proglasio najvećim trendom i za sledeću godinu, piše magazin Vog. Ovu frizuru su oduševljeno prihvatile mnoge zvezde poput Helene Kristensen, Due Lipe i Kaje Gerber, a sada im se pridružila i Zendaja – koja je ovu frizuru učinila svojom.

Na jednom događaju u Los Anđelesu 26-godišnja glumica se pojavila sa kratkim bobom i tako privukla veliku pažnju javnosti. Razdeljak sa strane i puno volumena je Zendajina nova frizura i neodoljivo podseća na one retro iz pedesetih godina prošlog veka.

Iako je inspirisana kosom koja se nosila u prošlom veku, Zendaja izgleda jako moderno, da je ova frizura preko noći postala najviše pretraživana na Internetu, pa je tako i magazin Vog dao svoje mišljenje, a to je da je to najlepša frizura za 2023. godinu.

Takođe, ovom prilikom Zendaja je pokazala još jednom da je kraljica stila. Obukla je crnu bluzu sa bisernim dugmićima i midi kariranu crno belu suknju s potpisom brenda Skjapareli. Ceo ovaj sjajan autfit začinila je čuvenim Kristijan Labuten cipelama.

Kako se vama dopada nova frizura ove lepe glumice?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs